100% konta w miesiąc
Ohh... ja nie proszę o MM, bo jestem w stanie sam sobie z tym poradzić i zrobić wszystko pod siebie
... Poniekąd może to i były czary albo po prostu przypadek, że tak to wygląda. Teraz mam nowy system opracowany już bardziej dokładnie i każde zlecenie będzie odpowiednio analizowane. Wcześniej to były strzały jak z pierwszych wyprodukowanych automatów bez gwintowanych luf
Transakcji było za dużo i jak kolega wyżej wspomniał... przyszła większa fala i zmyła wszystko
Mój eksperyment ruszy na początku grudnia i w założeniu ma trwać 3 miesiące. Tak jak piszesz... trzeba działać z głową czyt. zniwelować efekt emocji
Mam tylko cichą nadzieję, że będę miał się czym pochwalić. Prowadziłem swego czasu journal (możesz go znaleźć i zobaczyć w wolnej chwili jak postępowałem wcześniej), który możliwe że wznowię.
Pozdrawiam !

Pozdrawiam !
witam
prawie 50% załatwione - dziś 78.8 pipsa ugrane
dopłaciłem do konta 131.91$ bo mnie wpienia troszkę gra jednorazowo na tylko jednej parze
myślę ze nikt się w ten sposób nie pogubi
parę pozycji zostanie mi prawdopodobnie do niedzieli , jak zamknę jeszcze dzisiaj to uzupełnię screenem
pozdrawiam
prawie 50% załatwione - dziś 78.8 pipsa ugrane
dopłaciłem do konta 131.91$ bo mnie wpienia troszkę gra jednorazowo na tylko jednej parze
myślę ze nikt się w ten sposób nie pogubi

parę pozycji zostanie mi prawdopodobnie do niedzieli , jak zamknę jeszcze dzisiaj to uzupełnię screenem
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
witam
troszkę wolnego czasu to mogę podsumować tydzień
- tydzień zakończył się wynikiem 518.6 pipsa na plus co daje (51,86$)
- średnia dziennie 10%
mimo wpłaty dalej będę grał 0.01Lota do 1000 Pipso czyli do 100% stanu konta wyjściowego.
potem znajdę jakiś inny cel
obecnie jest jeszcze otwartych 5 pozycji
pozdrawiam
troszkę wolnego czasu to mogę podsumować tydzień
- tydzień zakończył się wynikiem 518.6 pipsa na plus co daje (51,86$)
- średnia dziennie 10%
mimo wpłaty dalej będę grał 0.01Lota do 1000 Pipso czyli do 100% stanu konta wyjściowego.
potem znajdę jakiś inny cel

obecnie jest jeszcze otwartych 5 pozycji
pozdrawiam
Re: 100% konta w miesiąc
He he niby tak, ale rozumiem że łamiesz swoje zasady?fx_rambo pisze: założenia proste :
- 100% konta w miesiąc
- nie używam SL (ale gdzieś tam zawsze będzie stal w razie wojny braku prądu czy internetu)
- TP 15P.

Nie daj się ogłupić poprzez dobre wyniki a nie widzę szans na utopienie

Jeszcze chciałem zapytać... Piszesz : nie używasz SL.. ok.. to kiedy stwierdzasz że to nie Twój moment i zamykasz na minusie? ( to było pierwsze co mi się rzuciło w oczy - a widząc statement wdać że SL jednak jest jakoś mądrze używany)
Shadi pisze:He he niby tak, ale rozumiem że łamiesz swoje zasady?fx_rambo pisze: założenia proste :
- 100% konta w miesiąc
- nie używam SL (ale gdzieś tam zawsze będzie stal w razie wojny braku prądu czy internetu)
- TP 15P.
Nie daj się ogłupić poprzez dobre wyniki a nie widzę szans na utopienie
Jeszcze chciałem zapytać... Piszesz : nie używasz SL.. ok.. to kiedy stwierdzasz że to nie Twój moment i zamykasz na minusie? ( to było pierwsze co mi się rzuciło w oczy - a widząc statement wdać że SL jednak jest jakoś mądrze używany)
heheh panowie nie jestem początkującym graczem i ta metoda gram już troszkę na większych kontach i większymi pozycjami- nie musicie się obawiać ze mnie wynik ogłupi
zasad nie lamie bo dalej będę grał 0.01 lota
SL nie używam- trzymam się ściśle zasad mojego MM
niektóre pozycje są zamykane na minus niektóre na plus hehehe jak w życiu
liczy się wygrana dzienna i przyrosty na koncie
pozdrawiam
Czyli tak na prawdę nie napisane nic, takie przejście bokiemfx_rambo pisze:heheh panowie nie jestem początkującym graczem i ta metoda gram już troszkę na większych kontach i większymi pozycjami- nie musicie się obawiać ze mnie wynik ogłupifx_rambo pisze: założenia proste :
- 100% konta w miesiąc
- TP 15P.
zasad nie lamie bo dalej będę grał 0.01 lota
SL nie używam- trzymam się ściśle zasad mojego MM
niektóre pozycje są zamykane na minus niektóre na plus hehehe jak w życiu
liczy się wygrana dzienna i przyrosty na koncie
pozdrawiam

Nikt nie pisze że jesteś początkującym graczem, ale widziałem już kilku co porobiło parę pips a potem nagle zniknęli. Tak na prawdę nie znam Cię - bazuję tylko na tym co jest w tym jurnalu, ale widać że idziesz w dobrym kierunku.
Zasad prawie nie łamiesz, oprócz tych dotyczących TP

Zasad prawie nie łamiesz, oprócz tych dotyczących TP
heheh wyczaił, na to wpływa czynnik czasowy
czas ma dla mnie większe znaczenie niż czekanie 3 albo 7 świec M15 na zamkniecie TP
dlatego mam zamknięcia powyżej 10p. a nie nie na TP to fakt
kompensowane to jest innymi pozycjami po 30 czy więcej pipsow
ale to wszystko wynika z mojego MM
pozdrawiam