100% konta w miesiąc
Ciężko powiedzieć... przypadkiem może w ekstremum być cały miesiącod ilu dni wygranych pod rząd to już nie jest przypadek?

nie chce mi się wierzyć w coś takiego, ze przez miesiąc grasz i robisz dzień w dzień plus, a potem wywalasz konto w powietrzerayzeel pisze:Ciężko powiedzieć... przypadkiem może w ekstremum być cały miesiącod ilu dni wygranych pod rząd to już nie jest przypadek?... Mi zawsze po ponad miesiącu trafiał się MC... 100 pc w miesiąc to nie jest problem, ale potem żeby to utrzymać... i robić kolejny miesiąc to samo, to już sztuka
... Kombinuję, eksperymentuję... może coś z tego będzie w końcu. A jak Tobie fx_rambo się uda to będę miał wielki szacun
I oby tak było
... Ja podobnie nie mam zamiaru ograniczać się myślami, że "to jest niemożliwe, tamto jest niemożliwe"... Widzę co chcę osiągnąć i robię wszystko, aby to w końcu zrealizować
...
a tak z innej beczki - co to znaczy "grac w extremum" gram na M15 a tam raz pod górkę raz z górki
pozdrawiam
W ekstremalnym przypadku fart może trwać nawet ponad miesiąc. Może i ciężko w to uwierzyć, ale tak było
Za duże ryzyko, brak SL itp. Właściwie widzisz... sam próbuję tę zagadkę rozwikłać i może niebawem mi się uda, może tyle godzin prac nad odpowiednim podejściem w końcu będzie miało jakieś przełożenie na wyniki.

to ze moje MM nie zawiera SL to nie znaczy ze gram bez głowyrayzeel pisze:W ekstremalnym przypadku fart może trwać nawet ponad miesiąc. Może i ciężko w to uwierzyć, ale tak byłoZa duże ryzyko, brak SL itp. Właściwie widzisz... sam próbuję tę zagadkę rozwikłać i może niebawem mi się uda, może tyle godzin prac nad odpowiednim podejściem w końcu będzie miało jakieś przełożenie na wyniki.
zajmuje się już tym "troszkę"
i jest to przemyślane i dobrze ułożone MM

od 160$ będzie zerowe
a moim zdaniem jak fart trwa aż miesiąc, i każdy dzień był na plusie u ciebie
-to dlaczego tak się uciął w miejscu i dodatkowo nie przeanalizowałeś tego metodycznie tylko robisz z gry czary mary
Już dosyć dawno temu zrobiłem sobie taki eksperyment na grę bez SL. Wszystko polegało na dobrym określeniu trendu dla D1. Wejścia były na M15 i pomimo faktu iż zdarzało się kupić na górce a sprzedać na dołku to bez SL pozycja przez jakiś czas dawało duży minus ale jednak udawało jej się wcześniej czy później wyjść na plus. Nie pamiętam dokładnie ale z 11-12 dni miałem każdą dniówkę na plus. W końcu jednak przyszła większa korekta dla D1 i jedno wejście skasowało prawie całe konto.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
błąd - trzeba dobrze czytać pierwszy mój postguccon pisze:Już dosyć dawno temu zrobiłem sobie taki eksperyment na grę bez SL. Wszystko polegało na dobrym określeniu trendu dla D1. Wejścia były na M15 i pomimo faktu iż zdarzało się kupić na górce a sprzedać na dołku to bez SL pozycja przez jakiś czas dawało duży minus ale jednak udawało jej się wcześniej czy później wyjść na plus. Nie pamiętam dokładnie ale z 11-12 dni miałem każdą dniówkę na plus. W końcu jednak przyszła większa korekta dla D1 i jedno wejście skasowało prawie całe konto.
większa korekta tez mi nie przeszkadzaMoney Management - tez mojej konstrukcji i on tu jest najważniejszy

dodam tylko na koniec, ze nie używam tu MM (kapitał razy %risk dzielone przez SL)
- klonmarcin
- Maniak
fx_rambo pisze:dodam tylko na koniec, ze nie używam tu MM (kapitał razy %risk dzielone przez SL)
A czy można prosić o jakieś szczegóły ??
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...