Wchodzę na rynek jak mi się podoba
albo
Muszę mieć stale otwartą jakąś pozycję.
A wystarczy CIERPLIWOŚĆ. Dodatkowo stop loss.
Dorzucę moich Bogów: Dow i Livermore.Asia pisze:za chwilę siegniemy po kolejne wrózbiarskie metody
Dorzucę moich Bogów: Dow i Livermore.Asia pisze:za chwilę siegniemy po kolejne wrózbiarskie metody
hehe...Asia pisze:reptile
nie myslałam że facet z tak powaznie brzmiącym tytułem
Cytat:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration
- budzi naukowy respekt
Masz problemy z angielskim,z chęciami czy wyobraźnią ?Asia pisze:(kilka razy zastanawiałam się co to znaczy, ale bez skutku)
Jeśli w tych obszarach jest metoda spójna logicznie lub naukowa to nic nie stoi na przeszkodzie. Jestem dumny z poznania tego obszaru.Asia pisze:zagląda na obszary astrologii wróżbiarstwa itp
sorry babe ale piszesz jak dziecko.. tak możemy sobie po ciężkim dniu na płasko pogadaćAsia pisze:fakt faktem jest moda na to
od dziecka mamy zakotwiczany prosty schemat
wróżka - dobro
czarownica -zło
Przypominasz mi wróżke berenike, ale ona to był chyba on..Asia pisze:za chwilę siegniemy po kolejne wrózbiarskie metody
jak kalendarz spiralny Carolana
albo królowa wróżek - teoria fal Elliotta
Nie ważne jak, wg mnie tworzył trendy.. , a ty pewnie nie wiesz jakAsia pisze:fakt faktem Gann zył ze sprzedawania ksiażek i szkoleń
Nie neguje, że wokół wielu metod urosło wiele mitów, reklam i techink marketingowych.Asia pisze:a reszta .... dobry marketing w tym prasowy czy cos wiecej ?
Nie wiem co to ma do całego tematu.Asia pisze:R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration - mnie to ciagle pociaga i fcale sie nie przekmuję, że nie wiem OCB
No nie do końca. Zaden MMreptile pisze:ŁowcaG już gdzieś pisał o takim systemie "losowym" i przy odpowiednim MM miał generować jakieś zyski..
Wg mnie bardziej skomplikowane jest stworzyć losowość ..wiem, wiem to jest podstawowy problem
Risk max 5%LowcaG pisze:Jestem przeciwnikiem twierdzenia, ze wystarczy dobry MM
A jak szczeli cene dla pary daleko spoza zakresu ? Nie zapomnij spytać kiedy prognoza się sprawdzi. Żeby nie było coś w stylu: jak spadną pierwsze afrykańskie śniegi.Cancer0s pisze:pójdę do wróżki i zapytam o kurs EUR/USD
no i żeś wykrakał kolegoreptile pisze:Żeby nie było coś w stylu: jak spadną pierwsze afrykańskie śniegi.