Już przerobione ... Zobacz pierwszą stronę ...krolewsky pisze:Chesz prowadzic profesjonalny dziennik ze STALYM TP i SL?
Zapiski maklera giełdowego...
Panowie.. spokojnie .. Poczekamy na pierwsze 20 zagrań. Wtedy bedziemy mogli podyskutowac. Moja statystyka zagrań ktora mam utwierdza mnie w przekonaniu ze stały sl i tp dobrze sie sprawdzaja. Jesli ktos gra inaczej do świetnie.. ja gram tak. Zrobie 20 zagrań to bedziemy mogli powiedziec czy miałem jakas tam racje czy nie.
"Kazdy ma swoja teorie... Rynek ma odpowiedz"
"Kazdy ma swoja teorie... Rynek ma odpowiedz"
Mat196 życzę powodzenia.
Może mógłbyś wpisywać czasem jakie aktualnie pary obserwujesz i gdzie oczekujesz lub na jakiej parze wejścia w rynek w najbliższej przyszłości. Jeżeli byś wcześniej wpisywał Twoje planowane zagrania to inni mogliby również ocenić sytuacje na rynku i zweryfikować ewentualne zagranie.
Może mógłbyś wpisywać czasem jakie aktualnie pary obserwujesz i gdzie oczekujesz lub na jakiej parze wejścia w rynek w najbliższej przyszłości. Jeżeli byś wcześniej wpisywał Twoje planowane zagrania to inni mogliby również ocenić sytuacje na rynku i zweryfikować ewentualne zagranie.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Przypomniało mi się jedno stwierdzenie, gdy zobaczyłem tytuł Twojego dziennika:" Gdyby Makler wiedział jak handlować, to nie byłby maklerem" 
Nie chciałem być niemiły, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać
Oczywiście szczerze powodzenia życzę 

Nie chciałem być niemiły, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"