Ciekawe wskaźniki do MT4
macie coś co by rysowało swieczke od otwarcia jednej sesji do drugiej i wtedy nowa swieca i tak w kółko... nudzi mi sie rysowanie na kartce a bardzo ladnie to pokazuje "trendy sesyjne"... co bardzo mi sie przydaje...
Dodano po 58 sekundach:
Dodano po 58 sekundach:
albo tredny giełdowe jak kto woliHunterPL pisze:"trendy sesyjne"
Pieniądze są krwią tego świata...
moze we wlasciwosciach masz zaznaczone poziomy zle, na zakladce "Ogólne" odhacz stale minimum i stale maximum.Ral1n pisze: klarowny RSI Histogram, przyznaję, nie szukałem aż tak długo ale znalazłem jedynie taki w stylu Volumenu, tj. tylko powyżej zera słupki i zmiana koloru
Moze to nie do konca to, ale powinno przypasic.polbanda pisze:Czy ktoś ma wskaźnik, który pokazywałby Average True Range dla dowolnego okresu jako liczbę w głównym oknie, po lewej stronie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- Kuba Brzeziński
- Gaduła
- klonmarcin
- Maniak
Witam - interesował by mnie taki bajer do MT4 - chodzi o taką funkcjonalność nie związaną całkowicie z tradingiem.
Mianowicie taka funkcja jest np. w komunikatorze aqq - zabezpiecz - jedno kliknięcie i program jest zabezpieczony hasłem - działający program i nikt kto nie zna hasła nie może go podejrzeć.
Czy da radę coś takiego zrobić w metatraderze?? wnioskuję, że bez zewnętrznego programu nie da rady.
Także proszę o pomoc
Mianowicie taka funkcja jest np. w komunikatorze aqq - zabezpiecz - jedno kliknięcie i program jest zabezpieczony hasłem - działający program i nikt kto nie zna hasła nie może go podejrzeć.
Czy da radę coś takiego zrobić w metatraderze?? wnioskuję, że bez zewnętrznego programu nie da rady.
Także proszę o pomoc

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Wskaźnik alrumjący otwarcie pozycji
Witam
Poszukuje wskaźnika alarmującego otwarcie pozycji oraz jej zamknięcie chodzi o TP, SL i wszsytkie pozycje oczekujące żeby powiadamiał, które się zrealizowały. Jest coś takiego??
Bardzo prosze o pomoc.
Poszukuje wskaźnika alarmującego otwarcie pozycji oraz jej zamknięcie chodzi o TP, SL i wszsytkie pozycje oczekujące żeby powiadamiał, które się zrealizowały. Jest coś takiego??
Bardzo prosze o pomoc.