mt4 automatyczne zrzuty ekranu
jakby dało rade to prosiłbym o przeniesienie tematu do działu dla początkujących dlatego że:
1. Takie zrzuty dostarczają idealnego materiału do analiz wejść i wyjść z rynku
( brak jest przekłamania ewentualnych wskaźników zmieniających się w czasie)
2. wnioskowanie o pochwałę w czasówkach mija się z celem
Pozdrawiam i dziekuje
1. Takie zrzuty dostarczają idealnego materiału do analiz wejść i wyjść z rynku
( brak jest przekłamania ewentualnych wskaźników zmieniających się w czasie)
2. wnioskowanie o pochwałę w czasówkach mija się z celem

Pozdrawiam i dziekuje
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Można włączyć na dwóch różnych wykresach jednej pary.sebastos pisze:EA jest bardzo pomocne, ale używam luktom visual order editor i nie wiem jak mogę używać ich obu jednocześnie. jest to w ogóle możliwe?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
jest to jakieś rozwiązanie, ale śledzę kilkanaście par i zdublowanie ich razem ze wskaźnikami powodowałoby lekkie zamulenie MetaTradera.raposo pisze:Można włączyć na dwóch różnych wykresach jednej pary.
sprawdziłem przed chwilą umieszczając go na wykresie EURUSD, a utworzyłem sell limit na USDCHF. niestety zrobiło zrzut, ale EURUSD.TARKIN pisze:z tego co ja pamiętam to wystarczy uruchomić zrzut na jednym oknie - on i tak zrobi zrzut z wszystkich otwartych okien
-
- Uczestnik