ze wzgledu na wyjazd stworzylam sobie w programie molanis ea z uwzglednieniem wskaznika wyznacajacego opory i wsparcia z prostymi zalozeniami
po przekroczeniu oporu - buy;
po przejsciu wsparcia -sell,
ale mam problem, poniewaz gdy zlecenie zrealizuje TP i zostanie zamkniete, otwiera sie nastepne i tak w kolko czy mozna to zatrzymac? tak, aby nastepne zlecenie po realizacji pierwszego juz nie otwieralo sie przy danym oporze lub wsparciu???
po osiagnieciu TP otwiera sie nastepne zlecenie i takw kółko
po osiagnieciu TP otwiera sie nastepne zlecenie i takw kółko
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mighty Baz
- Pasjonat
no wiem i jak mnie nie bedzie przy kompie to zle sie to skonczy
powiedzmy ze jestem skromna jak kazdy trader
i wystarcza mi jedna tranzakcja po przejsciu S lub R i koniec

powiedzmy ze jestem skromna jak kazdy trader

"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
- Mighty Baz
- Pasjonat
wowczas to juz nie jest broker dla mnie tylko buchmakerMighty Baz pisze:moze i racja, bo jak cie namierzy broker, to staniesz sie klientem specjalnej troski.
Dodano po 3 minutach:
dziekuje za odp. a juz myslalam ze wszystkiego nie mozna zautomatyzowac, ale chyba w molanis tego nie zrobieTig3r pisze:1. zapamiętujesz poziom ostatniego S/R na jakim zawierasz trade
2. do warunku otwarcia dodajesz sprawdzanie czy obecny poziom S/R jest inny niż ostatni

Tiger lepiej sprawdzac czas np poziomu, bo co gdy masz wejscie i lapiesz tp a pozniej mija jakis czas a kolejny poziom jest taki sam jak poprzedni to przepadnie trade, wiem ze to raczej malo prawdopodobne ale mozliweTig3r pisze:1. zapamiętujesz poziom ostatniego S/R na jakim zawierasz trade
2. do warunku otwarcia dodajesz sprawdzanie czy obecny poziom S/R jest inny niż ostatni