Choćby wiceadmin

Mam na localhostMike_Scofield pisze:Możesz, ale musisz założyć własne forum ...
dobrze, ale wpływ chce miećHikari pisze:Wladza niszczy osobowosc, zatem zostan naszym dociekliwym reptilkiem.
Ale zgłosiłem odblokowanie tematu jak obiecano Bronmy forum przed naplywem padaki - bo zapomniano i olano mnie jak niby nic.Hikari pisze:Piszesz rzeczowo i pozostan przy tym.
Szybko byśmy zatęsknili za starą władząHikari pisze:reptile napisał:
Czy ja moge być adminem ?
Wladza niszczy osobowosc, zatem zostan naszym dociekliwym reptilkiem. Piszesz rzeczowo i pozostan przy tym. Pozdrawiaki ze Szwabenlandu Smile
Spoko .. dogadam się z Palikotem, ale później .. na to czasu potrzebariddle pisze:Wg mnie możesz być prezydentem Very Happy
klonmarcin to ciekawa propozycja .. chyba czasu nie brakuje żeby 2 razy więcej kliknąć niż zwykle tak jak drugiemu koledze .. podejrzewambeginner pisze:zgłaszam klonmarcin i chojnak.
Jakąś alternatywe zawsze trzeba widzieć.. a nie jak w naszej krajowej polityce..sonictune pisze:Ja jestem za tym , żeby się zmieniło . Może jakaś alternatywa
Fantazje to też trzeba miećGrzegosz pisze:reptile chyba ponosi Cie fantazja choc film Spartakus reweleacyjny to prawda
Jak się będziesz miał za moska to zawsze moskiem pozostaniesz.. chodzi o to, że powinna tu być tak owa grupa, a coś niewyraźnie ją widać ...Grzegosz pisze:wydaje mi sie, ze o takich kwestiach powinien decydowac "ten u gory", czyli nawigator, ewentualnie reprezentatywna grupa forumowiczow np. 10 najaktywniejszych, 10 najstarszych i 10 najczesciej chwalonych, a nie takie moski jak ja czy wielu innych...