Forexoholic
- inwestor86
- Pasjonat
78.20 - 78.30nawroadam pisze:Inwestor raportuj gdzie sa jakies opory wieksze na US Dollars Indexinwestor86 pisze:polowa usdchf +26 pipsow
polecam platforme admiral do obserwacji indexow

eSka na usdchf, druga juz dzisiaj, pierwsza zamknieta +10 pipsow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ok zerkne na admiralainwestor86 pisze:78.20 - 78.30nawroadam pisze:Inwestor raportuj gdzie sa jakies opory wieksze na US Dollars Indexinwestor86 pisze:polowa usdchf +26 pipsow
polecam platforme admiral do obserwacji indexow
eSka na usdchf, druga juz dzisiaj, pierwsza zamknieta +10 pipsow

Ja dzis sie nie zalapalem na winde w dol ale na winde w gore jak najbardziej.
Na EU i GU 47 pipsow lacznie wykosilem ale teraz sie boje wchodzic bo takie zmiany nastrojow mnie odstraszaja.
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
sl na b/e +0.5
jesli ktos chce moze mnie sledzic na twitterze: http://twitter.com/forexoholic zapraszam
jesli ktos chce moze mnie sledzic na twitterze: http://twitter.com/forexoholic zapraszam

Wejscie.
Witam Panie Łukaszu
Jako ,że jestem początkującym fx'owcem ( raptem 2 miechy i już gram na rl) ,mam do Ciebie jedno pytanie,mianowicie w którym momencie wchodzisz na rynek, np. widzisz ,ze pojdzie w góre i kiedy wchodzisz. Na początku jako tako mi szło i byłem na + ,ale od 2 dni ciągle spóźniam lub za wczesnie wchodze i łapie sl. Z góry dzięki za odpowiedz 

- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
Re: Wejscie.
wchodze na wsparciach, oporach z jak najciasnieszym sl, dodatkowo dobrze kiedy mam potwierdzenia na macd, reszta jest na wykresach, ktore codziennie przedstawiam w tym watkuBart-ek pisze:Witam Panie ŁukaszuJako ,że jestem początkującym fx'owcem ( raptem 2 miechy i już gram na rl) ,mam do Ciebie jedno pytanie,mianowicie w którym momencie wchodzisz na rynek, np. widzisz ,ze pojdzie w góre i kiedy wchodzisz. Na początku jako tako mi szło i byłem na + ,ale od 2 dni ciągle spóźniam lub za wczesnie wchodze i łapie sl. Z góry dzięki za odpowiedz