GREENFX
spoko, dla mnie OIL to troche "dziki" rynek
zawsze mi sie wydawalo ze tu stopy to trzeba dosyc szeroko ustawiac bo zmiennosc potrafi sie zmieniac jak w kalejdoskopie
sluchaj powiedz mi taka rzecz. masz screeny gdzie wskakujesz na wykresie M1, czasem widac ze wskakujesz do trejdu na M15. jakimi interwalaami sie wtedy posilkujesz? tzn jak np wchodzisz na podstawie M1, to czy spogladasz na M5,15M ? czy robisz ogolna analize od np 1H schodzac w dół?
ja skupiam sie raczej tylko na 4H i 1H, tu szukam trendu no i 1H sluzy mi do wejsc.(w oparciu o ZL)

ja skupiam sie raczej tylko na 4H i 1H, tu szukam trendu no i 1H sluzy mi do wejsc.(w oparciu o ZL)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Okazji inwestycyjnych szukam w oparciu o H4 i H1.
Przed założeniem zlecenia przeskakuje na M15, M5.
Kolejne pozycje dokładam w oparciu o M5.
Co do M1, praktycznie już nie skalpuje więc rzadko tam zaglądam.

Przed założeniem zlecenia przeskakuje na M15, M5.
Kolejne pozycje dokładam w oparciu o M5.
Co do M1, praktycznie już nie skalpuje więc rzadko tam zaglądam.
u mnie wygląda to podobniesgorn pisze: 4H i 1H, tu szukam trendu no i 1H sluzy mi do wejsc.(w oparciu o ZL)

-
- Stały bywalec
Apropo ZLbigben pisze:Zero Line. Jest tu na forum odpowiedni wątek dotyczacy ZL:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=9032
Kolego polecam lekture mnie się przydala
Nieważne jakie wykresy narysuje dzisiaj rynek - do każdej sytuacji analitycy i tak dopiszą świetne wytłumaczenie.