Daj mi numer tej wróżki...Tomaszek pisze:sell na Eur/USD od 1, 3960 z tp 1,3710. Pewniak

Rozwaliłeś mnie, ale podoba mi się takie podejście. Może rzeczywiści lepiej poświecić 6500zł i dać sobie spokój na zawsze niż tkwić w tym kolejne 2 lata na "0"zł i tracić kupę czasu i nerwów. A jak Ci się uda to w ogóle będzie świeto.Tomaszek pisze:Witam, mam teraz pewniaka 250 pipsiorów, dałem właśnie sell na Eur/USD od 1, 3960 z tp 1,3710. Pewniak:):):)
Wrzuciłem 10000 PLN na real, i dałem na to zlecenie 8 lotów z sl 30 pips, jak stracę to jakieś 6500 PLN jak zyskam to 55000 i będe miał za co spokojnie inwestować.
Tylko patrzeć jak będzie pięknie jechało w dół !!!
Czekałem na ten moment od tygodnia:):):)
Teraz jadę na wypoczynek wracam za kilka dni i zobaczymy co będzie dalej!!
pozdrawiam
Dobrze że żaden z was nie jest lekarzemcandleelephants pisze:Może rzeczywiści lepiej poświecić 6500zł i dać sobie spokój na zawsze niż tkwić w tym kolejne 2 lata na "0"zł i tracić kupę czasu i nerwów. A jak Ci się uda to w ogóle będzie świeto.
dzikus pisze:Dobrze że żaden z was nie jest lekarzemcandleelephants pisze:Może rzeczywiści lepiej poświecić 6500zł i dać sobie spokój na zawsze niż tkwić w tym kolejne 2 lata na "0"zł i tracić kupę czasu i nerwów. A jak Ci się uda to w ogóle będzie świeto.chyba że ... ??
Zastanawiam się , czy nawet jeśli tym razem się uda to co zrobi ? no przecież można załadować "wygraną:" kase w jeszcze jedną jakąś "pewną" pozycje , łoooooo z tego to będzie pewnie z pół milionahehehe hehehe , no bez jaj i to nie jest hazard ? A jak teraz załóżmy będzie miał te tp a za drugim opierdzieli to wszystko , hmm no przecież wtedy się udało , da waj oszczędzone 20 000 w fx ! Albo apartament na hawajach albo tyranie przez kolejnych kilka lat hehehe . Bosko
Racja , ale skoro pisze to na forum , to w tym problemie uczestniczy każdy kto to przeczyta . To nie spinanie się tylko może ostrzejsza niż powinna być krytyka . Pisze że to nie hazard , więc pytam się co ? Życząc mu powodzenia gorzej bym go potraktował niż przez czepianie się .L1su pisze: chlopie co sie tak spinasz, jego kasa jego problem
Aż przykro patrzećTomaszek pisze:Witam, mam teraz pewniaka 250 pipsiorów, dałem właśnie sell na Eur/USD od 1, 3960 z tp 1,3710. Pewniak:):):)
Wrzuciłem 10000 PLN na real, i dałem na to zlecenie 8 lotów z sl 30 pips, jak stracę to jakieś 6500 PLN jak zyskam to 55000 i będe miał za co spokojnie inwestować.
Tylko patrzeć jak będzie pięknie jechało w dół !!!
Czekałem na ten moment od tygodnia:):):)
Teraz jadę na wypoczynek wracam za kilka dni i zobaczymy co będzie dalej!!
pozdrawiam
Święta prawda.dzikus pisze:Są decyzje dobre , złe lub powalające głupotą