ja na amerykanskiej górce się wbiłem bo europe przespałem...pan_martino pisze:Ja od 4012 szorce i juz niedlugo wpadnie 100p tp. gj wyglada jakby sie mial przebic dolem ale jest za nisko zeby sprzedawac.
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Miałem na mysli raczej skalpik na 20-30 pipek i kolejnego schorta ten juz mi sie układa ze wejdzie co do oka. Ale wiadomo jak jest czas pokaze.crocopip pisze:jak by ktoś miał grać długo na edku to dziś by testował już 1.4150donny pisze:Zastanawiam sie nad L na EDKU
1.3875 na celowniku. jak padnie to 1.35
nie ma wyraźnego kierunku na euro. wywalili stopy z dołu i góry. zrobili więc shake out w każdym kierunku. będziemysię konsolidować między 1.415 a 1.37 i w koncu w którąś stronę wypadniemy. ja osobiście jestem za południem dlatego też trzymam shorty. przynajmniej do 1.3875. jesli tam dotrzemy to się zastanowię co dalej.
dzisiejszy atak na północ można uznać póki co za failowy
- pan_martino
- Gaduła
prawdziwa racja żeby nie powiedzieć święta.MaxRipper pisze:Rzekłbym nawet - SL nie jest ważny - ważne jest aby zarabiać REGULARNIEcrocopip pisze:ważne żebym zarobił i nie ryzykował więcej niż 10-15p
konsole na euro są bardziej przyjemne niż na gj. źle wspominam jesienno zimową konsolę na gj w ubiegłym roku