Dobrze że dałeś sobe spokój z NLA - ktoś się pytał kilka miesięcy temu Dragona na Kresliku o jego stary system i odpowiedział że cięzko będzie uciułać nawet 20 pipsow tym systemem.Wprawdzie jeszcze używa EMA 50 (srednią nie kanał) ale po to żeby nie brać pierwszego pullbacku powyżej/poniżej średniej .
Droga do zwycięstwa
Twój sukces będzie dodatkową motywacją dla mnie - że jednak ciężką pracą da sie dojść do satysfakcjonujących wyników. Tego nie wiesz ale ja też oscyluję wokół zera od około roku tyle że na koncie real (to nie do wiary że tak jest po wklepaniu ponad setki zleceń). Staż mam trochę krótszy na Foreksie od Twojego. Nigdy nie miałem MC , nawet na demie - jedno demo mam na plusie, drugie na minusie....Z drugiej strony nawet na demie nie miałem spektakularnych sukcesów - rownież na demie b. rzadko ryzykuje ponad 5 % na transakcję. Od kilku tygodni cierpię na "syndrom Klonamarcina"
i nie gram w realu tylko trenuję na demie.
Dobrze że dałeś sobe spokój z NLA - ktoś się pytał kilka miesięcy temu Dragona na Kresliku o jego stary system i odpowiedział że cięzko będzie uciułać nawet 20 pipsow tym systemem.Wprawdzie jeszcze używa EMA 50 (srednią nie kanał) ale po to żeby nie brać pierwszego pullbacku powyżej/poniżej średniej .
- klonmarcin
- Maniak

He he - jak zobaczyłem rano dokąd cena doszła - to mi się odechciało grać - ponad 130p od mojego wejścia - szkoda gadać - a mogło być tak pięknie.Asia pisze:Marcin spokojnie
wiem, że mamy popływac tym jachtem
nie spinaj sie z tego powodu
(luz jak ja)
ale jak nie w te
to w przyszłe wakacje
Coraz bardziej się o tym przekonuję - brak namacalnej kasy na koncie trochę dołuje - niedługo powinienem ruszyć z realem - ale najpierw muszę dopracować strategię.L1su pisze:moim zdaniem jesli grasz na demie to marnujesz czas
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
- klonmarcin
- Maniak

Czas na podsumowanie ostatnich kilku dni :
kilka sl pod rząd : łącznie -84p
Dzisiaj w pipsach +52p
Całkowity stan konta w pipsach +215p
W kasie minus -48,89 zł
Stwierdzam, że moja gra jest całkowicie bez sensu - do niczego nie prowadzi - brak jakichkolwiek postępów z mojej strony - ciągłe mielenie w miejscu.
Całkowicie dzisiaj się nie popisałem - cierpię na syndrom straconej szansy - ciągle mnie to męczy - dlaczego tutaj nie grałeś ?? Choć wszystko wskazywało na to, że masz tutaj wchodzić - jeśli tak kiepsko idzie na demo - nie ma co marzyć o jakichkolwiek sukcesach na koncie realnym.
Obawiam się, a nawet mam duże szanse na to, że NIGDY nie przełamię samego siebie w kwestii gry na Forex - zyskownej. W związku z tym prawdopodobnie to jest mój koniec Drogi do zwycięstwa.
Do usłyszenia... bądź nie.
kilka sl pod rząd : łącznie -84p
Dzisiaj w pipsach +52p
Całkowity stan konta w pipsach +215p
W kasie minus -48,89 zł
Stwierdzam, że moja gra jest całkowicie bez sensu - do niczego nie prowadzi - brak jakichkolwiek postępów z mojej strony - ciągłe mielenie w miejscu.
Całkowicie dzisiaj się nie popisałem - cierpię na syndrom straconej szansy - ciągle mnie to męczy - dlaczego tutaj nie grałeś ?? Choć wszystko wskazywało na to, że masz tutaj wchodzić - jeśli tak kiepsko idzie na demo - nie ma co marzyć o jakichkolwiek sukcesach na koncie realnym.
Obawiam się, a nawet mam duże szanse na to, że NIGDY nie przełamię samego siebie w kwestii gry na Forex - zyskownej. W związku z tym prawdopodobnie to jest mój koniec Drogi do zwycięstwa.
Do usłyszenia... bądź nie.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain