Rezultaty powalaja i sl też wiec chciałbym mniej wiecej poza screenami sie dowiedziec czegos a jesli juz wyjaśniałes to odeslij mnie gdzie trzeba

Pozdrawiam
MAX
Jak wyżej, ja też jestem mocno zainteresowany i też czytam - dodatkowo z jaką regularnościa grasz - zależy od czasu czy robisz przerwy?MAXIMUS_nervus pisze:Hej Witaj Green czy mógłbys przyblizyć jakies zasady na których opierasz sie otwierając pozycje i jak określasz tp. Gram równiez na czystym wykresie i od pewnego czasu z zainteresowaniem obserwuje Twoj dziennik.
Rezultaty powalaja i sl też wiec chciałbym mniej wiecej poza screenami sie dowiedziec czegos a jesli juz wyjaśniałes to odeslij mnie gdzie trzeba
Pozdrawiam
MAX
Staram sie grać każdego dnia choć z tym to ostanio nie najlepiej.Don_rafael pisze:Jak wyżej, ja też jestem mocno zainteresowany i też czytam - dodatkowo z jaką regularnościa grasz - zależy od czasu czy robisz przerwy?
Po tej reklamie masz zapewnioną oglądalność i klikalność z mojej strony - przynajmniej w przyszłym tygodniuGREENFX pisze: Przyszły tydzień to również pewne zmiany w inwestowaniu.
Wiekszość treidów będzie w oparciu o AF, a skalp jedynie na dokręcenie wyniku.
Zawsze można skalpować mając na uwadze Fundybigben pisze:AF - to zawsze lubiłem jeszcze przed rozpoczęciem przygody z Foreksem a która do skalpowania zupełnie nie ma zastosowania.