E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
-
- Bywalec
Ale Graham Ci się nie przyda na Forex.
Ta książka jest dla inwestorów długodystansowych poważnych giełd (zachodnich, nie bananowych jak GPW).
Czytałem częściowo ją, gdy startowałem na GPW i wiem że u nas nie ma sensu sie nią kierować. U nas liczy się tylko i wyłącznie spekulacja wielkich finansjerów (czyt. pejsów).
Ta książka jest dla inwestorów długodystansowych poważnych giełd (zachodnich, nie bananowych jak GPW).
Czytałem częściowo ją, gdy startowałem na GPW i wiem że u nas nie ma sensu sie nią kierować. U nas liczy się tylko i wyłącznie spekulacja wielkich finansjerów (czyt. pejsów).
-
- Bywalec
Dziendoberek.
Mój pierwszy post.
Gdybyście mieli polecić 3-5 tytułów, waszym zdaniem najbardziej wartościowych, jakie polecicie?
Mam
TURBO FOREX SYSTEM
Jerzy Kozak - Profesjonalny Forex Trader
Piotr Surdel - Forex - Strategie i systemy transakcyjne
System Forex - SPGM
Forex - Analiza Techniczna
Czytając to zauważyłem ze co chwila ktoś czegoś szuka, nie chce tracić czasu na rzeczy zbędne....
Mój pierwszy post.
Gdybyście mieli polecić 3-5 tytułów, waszym zdaniem najbardziej wartościowych, jakie polecicie?
Mam
TURBO FOREX SYSTEM
Jerzy Kozak - Profesjonalny Forex Trader
Piotr Surdel - Forex - Strategie i systemy transakcyjne
System Forex - SPGM
Forex - Analiza Techniczna
Czytając to zauważyłem ze co chwila ktoś czegoś szuka, nie chce tracić czasu na rzeczy zbędne....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!