Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

Mówię patrząc na h4/D1, korektę ruchu wzrostowego. Jak dla mnie.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

EUR/USD opened liquidity starved Noram markets by 1.3935 with both US and Canadian banks closed for national holidays and the centre working on skeleton crews. With no US data because of the Columbus Day holiday, markets moved on fixing flows and IMM positioning. Light action in US equity markets (stocks closed -0.09/+0.42%) FX rates had little fundamentals to respond to. Failure to resolve the global spat over FX rates at the weekend IMF meeting grabbed most of the headlines. EUR/USD bottomed by 1.3865 shortly after noon, IMM volumes of just E125mn in the PM session tell the tale.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:technicznie będzie lampa do 1.3777 tam zamknę shorta. no chyba że to akumulacja a nie dystrybucja... ale wątpie
Witam,

target trafiony zatopiony

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Co do pipsiora! Normalka :mrgreen: Widzę, że znowu w swoim żywiole ... CONGR!

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Co do pipsiora! Normalka :mrgreen: Widzę, że znowu w swoim żywiole ... CONGR!
hehe:)
rozkręcam się choć jakoś kiepsko ostatnio u mnie ze zdrowiem i fatalnie się czuje....

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

teraz jestem l 1.379 na be i idę kimać bo siedziałem dziś nad ksiązkami do 4 rano.

jestesmy w konsolidacji po selloffie więc może mnie wywalić jak zazwyczaj a jak nie to może z 70p wpadnie

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

crocopip pisze: hehe:)
rozkręcam się choć jakoś kiepsko ostatnio u mnie ze zdrowiem i fatalnie się czuje....
odstaw kawe i szlugi :wink:

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

jeszcze bardziej podkręciłem zasady ograniczania ryzyka w myśl mojej ulubionej sentencji jako że jestem analem bardziej niż traderem staram się wciąż mieć ten fragment z mojej biblii przed oczyma:

our egos like to pick tops and bottoms because doing it demonstrates our technical analysis skills. But skill in technical analysis is not the same as skill in trading. Trading if finding a low risk entry with a high probability of success and booking profits regularly.

więc biję się po palcach jak zaczynam łapać dołki i górki :lol:

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

xpep pisze:
crocopip pisze: hehe:)
odstaw kawe i szlugi :wink:
jestem królem tych dopalaczy i bez nich nie da się żyć.

są na równi z tlenem, wodą etc :wink:

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

EUR/USD opened by NY 1.3975/80 and is closing modestly lower at 1.3960/65 after a 1.3911/91 US session. Traders are ambivalent at current pricing levels, they want to sell 'em higher or buy 'em lower and the third stall by 1.4000/30 has left some techies eyeing a potential triple top on the dailies if a break does not come soon. Another day without tier 1 Noram data once again left the markets vulnerable to fixing flows and IMM positioning although a decent stock market rally gave FX dealers a risk on mindset (stocks closed +0.69/0.96%) Upbeat Chinese import data lifted WTC crude and equities but the overriding emphasis remains Fed QE. Nowotny disagreed with Weber re scrapping EUR bond buying, says it's a good "safety net". IMM EUR volumes dropped 32% from yesterday's revealing ambivalence. Traders are now waiting for a break of the1.4030 recent cycle peak and 1.4050 barriers to give the topside further impetus, or a dip to buy

Zablokowany