Dolly

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
kac_zor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kac_zor »

gufi79 pisze:Sciagnij sobie plik dolly_mix1.rar (6 strona watku) rozpakuj. Otrzymasz katalog dolly_mix1 a w nim wszystkie pliki - wliczajac dolly_mix1.tpl
To jest najnowsza odslona dolly jaka dostarcza nam skydart11 jesli jednak koniecznie chcesz poprzednia wersje to na 1 stronie watku jest plik dolly DIN.rar a tam w podkatalogu templates jest plik o ktory pytasz
Pozdrawiam
stronke wczesniej jest napisane 8)

Awatar użytkownika
marecek83
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marecek83 »

skydart1 pisze:
Kovis pisze:
skydart1 pisze:Ja dzisiej odpoczywam-Market bardzo chopy. GBP- tez nie bardzo wie co robic
Do jutra
Pytanie moze nie na temat, ale inni tez maja pewnie podobne pytanie... jak sprawdzasz czy market jest "chopy" jak rozumiem zero ruchu w jakakolwiek strone?
Brakuje mi takiego "wskaźnika" lub "doświadczenia" kiedy są te dni... obecnie unikam dni bez danych, ale nie zawsze się to sprawdza.
Dziekuje za odpowiedz.
chopy market- moga to byc duze ruchy gora dol bez ustalonego kierunku.
flat- plaski market- cena praktycznie na jednym poziomie(-+kilka pips)
ponizej dwa wskazniki ktore uzywam, procz tego w Dolly jezeli sygnal w
BollingerSqueeze Basic jest ponizej 0.1 tez staram sie nie wchodzic.
hej moze tu będę złośliwy ale jak używasz filtra BollingerSqueeze np. masz sygnał na S to wtedy wskaxnik ten bedzie w ponizej wartosci wiec nie bardzo rozumiem?

jaz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jaz »

marecek83 pisze:ej moze tu będę złośliwy ale jak używasz filtra BollingerSqueeze np. masz sygnał na S to wtedy wskaxnik ten bedzie w ponizej wartosci wiec nie bardzo rozumiem?

Wydaje mi się, że Skydart1'owi chodziło o wartości między 0.1 a -0.1.

Awatar użytkownika
marecek83
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marecek83 »

skydart1 pisze:
jaz pisze:
marecek83 pisze:ej moze tu będę złośliwy ale jak używasz filtra BollingerSqueeze np. masz sygnał na S to wtedy wskaxnik ten bedzie w ponizej wartosci wiec nie bardzo rozumiem?

Wydaje mi się, że Skydart1'owi chodziło o wartości między 0.1 a -0.1.
Jaz, bardzo dziekuje, masz racje, ale mowiac tylko o sygnale wartosc
jest 0.1. dyskutujac o flat lub chopy markecie nie ma mowy o S lub L zeby
precyzowac wartosci ujemne lub dodatnie.
Jeszcze raz dziekuje
OK o to mi chodziło czyli jest :lol:

ODPOWIEDZ