Jestem narazie na samym poczatku, trudnym poczatku. Gdy usiadlem przed prawdziwa kasa zglupialem pustka w glowie i stracilem duzo pieniedzy, moze dzieki dolly sie troche jestem bardzo wdzieczny od jutra zaczynam
Pozdrawiam Grzegorz
Dolly
Sciagnij sobie plik dolly_mix1.rar (6 strona watku) rozpakuj. Otrzymasz katalog dolly_mix1 a w nim wszystkie pliki - wliczajac dolly_mix1.tpl
To jest najnowsza odslona dolly jaka dostarcza nam skydart11 jesli jednak koniecznie chcesz poprzednia wersje to na 1 stronie watku jest plik dolly DIN.rar a tam w podkatalogu templates jest plik o ktory pytasz
Pozdrawiam
To jest najnowsza odslona dolly jaka dostarcza nam skydart11 jesli jednak koniecznie chcesz poprzednia wersje to na 1 stronie watku jest plik dolly DIN.rar a tam w podkatalogu templates jest plik o ktory pytasz
Pozdrawiam
Pytanie moze nie na temat, ale inni tez maja pewnie podobne pytanie... jak sprawdzasz czy market jest "chopy" jak rozumiem zero ruchu w jakakolwiek strone?skydart1 pisze:Ja dzisiej odpoczywam-Market bardzo chopy. GBP- tez nie bardzo wie co robic
Do jutra
Brakuje mi takiego "wskaźnika" lub "doświadczenia" kiedy są te dni... obecnie unikam dni bez danych, ale nie zawsze się to sprawdza.
Dziekuje za odpowiedz.