Przeniosłem ten wątek tutaj aby zapoznać z tematem osoby szukające pracy na rynku walutowym.Może pomoże....
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 756#231756
Pozdrawiam.
Dodano po 31 minutach:
Ps. tak sobie to analizuję na spokojnie i mam bardzo mieszane uczucia,z jednej strony są już od lipca dostępne dobre usługi finansowe niestety dostępne od 10 mln zł,z drugiej strony od maja tego roku mamy osoby z najnowszymi emeryturami po 20-50 zł,a między tym są pracodawcy którzy oczekują od nas..
1-Braku doświadczenia.......
oraz takie pytania np.
2- Pana największa słabość
3 - Jeśli wygrał by pan milion w totka co by pan dalej robił..
4- 42 x 42 ........................ wyłożyłem się Laughing
5 - czy często pan zagląda na zegarek? Jeśli jest godzina 15:15 to jaki kąt jest między wskazówką godziny a wskazówką minuty................... ciekawe czy wiecie Laughing
6 - Czy przechodzi pan na czerwonym świetle?
7 - Ile średnio pan ogląda tv w ciągu dnia i pana ulubione programy?
8- Jaką kśiążkę pan ostatnio czytał
9- Jeśli dostał by pan u nas pracę od jutra co by pan robił dzisiaj w nocy =====> Jestem ciekaw jak wy byście na to pytanie odpowiedzieli
10-Niech pan poda najwięcej zastosowań spinacza
Nie znam się na psychologi lecz moim zdaniem nie da się z tego nic sensownego zbudować w długim terminie...,próbuję to wszystko do kupy zebrać i nie potrafię..... jedyne co nam zostaje to robić wszystko samemu i liczyć tylko na siebie oraz koleżanki i kolegów z tego forum....
Pozdrawiam.
Ps. wstępnie przechodziłem podobne rzeczy i były momenty że zastanawiałem się czy ja jestem Pierd....nięty ? czy oni?.
Moim zdaniem jest to strata czasu oraz czasami pieniędzy......