Szczerze.......?beginner pisze:U mnie rekwoty i rekwoty... i to akurat w takich momentach. Mam ustawione odchylenie 7 punktów..
Tylko Interbank,ECN,lub porządny STP.....,innego wyjścia nie widzę...
Pozdrawiam.
Szczerze.......?beginner pisze:U mnie rekwoty i rekwoty... i to akurat w takich momentach. Mam ustawione odchylenie 7 punktów..
Sprawdzałeś ping do serwerów? Patrzałeś z jakim akurat jesteś połączony?beginner pisze:U Was pewnie działa dobrze ten brok. U mnie rekwoty i rekwoty...
Nie, dopłacić można dowolną kwotę.bunkier1 pisze:Czy dopłata do depozytu wynosi również minimum 500$ ?
To ani nie żart ani nie pomyłka. Tak samo bądź bardzo podobnie jest u większości brokerów.dmg pisze:Czy to aby nie żart / pomyłka?
Tu nic się nie zmieniło. Jeśli inwestor wykona wszystko poprawnie to czas i pełna aktywacja rachunku nie trwa dłużej niż 24h, choć praktyka pokazuje, że jeśli aplikację wypełni się rano w dzień roboczy i prześle niezbędne skany to już w południe rachunek przeważnie jest gotowy. Czas wpłaty zależy już od metody ale kartą czy za pośrednictwem MoneyBookers to kwestia kilkunastu minut.Huhaczyk pisze:Jak dlugo sie zaklada aktualnie konto u tego brokera?
Wypełniasz formularz on-line.Huhaczyk pisze:Jakie formalnosci?