Seroll666 pewnie wysle CI życzeniaGREENFX pisze:Jeden niedzwiedz zawsze sie znajdzieRoger27 pisze:niedźwiedzie poszły z dymem jak u ruskich lasy spłonęły więc nie ma kto ciągnąć w dół
Ostatni z dzisiejszych shortów i styka
Widze ze na liczniku 666 stukneło
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Mam zamiar zejsc na 30 sekundowyWysłany: Czw 30-09-2010, 15:59 Temat postu:
Ty masz zdrowie siedzieć na M1 a nerwy czym leczysz
Co do stresu to uważam że interwał nie ma tutaj nic do rzeczy
Na dzisiaj styka. Czas sie wyluzować. Ide do lasu na grzyby to jeden z lepszych patentów na odstresowanie się po paru godzinach śmigania na FX.
Pozdro
juz wróciłem, ciemno sie robi<kerimb> pisze:Ciemno w lesie o tej godzinie, no chyba, że masz jupitery
raczej nie chociaż ostatnio po paru grzybongach widziałem w ciemnościachWysłany: Czw 30-09-2010, 16:56 Temat postu:
chodzi zbiera radioaktywne te co świecą
Kerimb ładny wynik w journalu! Będzie trochę wiecej na temat strategi? czy tylko dzisiaj 200pip, dzisiaj 300pip, wczoraj 700 łącznie 3500 w miesiac
Żeby zaraz życzenia... oczywiście gartki ale zaraz mi się przypomina jeden tekst, który można rożnie interpretowaćdonny pisze:Seroll666 pewnie wysle CI życzenia Laughing
"FX też sprawia, że wszyscy, mali i wielcy, bogaci i ubodzy, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na swojej prawej ręce albo na swoim czole, i że nikt nie może BUY ani SELL, jeżeli nie ma znamienia, to jest imienia zwierzęcia lub liczby jego imienia. Tu potrzebna jest mądrość. Kto ma rozum, niech obliczy liczbę zwierzęcia; jest to bowiem liczba człowieka. A liczba jego jest sześćset sześćdziesiąt sześć"
"If music is dying musicians are killing it" - MP