MYFXBOOK problem

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

MrYogi pisze:Jak przestawiam to wynik graficzny liczy ok, ale jak jest podsumowanie to jest bajzel i liczy od kwoty początkowej depozytu, kombinowałem już rożne ustawienia ale nadal lipa, a rozbieżności są ogromne.
niestety na ta ulomnosc nic nie poradzisz :D mieli sie tym zajac ale jak widac nic nie robia

bhastek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: bhastek »

A czy w weekend też można zaktualizować konto? Bo właśnie się zastosowałem do wskazówek i dalej mam status połączenia: oczekujący. Czy też zaktualizuje mi dopiero jak ruszy rynek?
Obrazek

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

bhastek pisze:A czy w weekend też można zaktualizować konto? Bo właśnie się zastosowałem do wskazówek i dalej mam status połączenia: oczekujący. Czy też zaktualizuje mi dopiero jak ruszy rynek?

nie ma z tym problemu. Jednak w Historii MT4 musisz dać cała historię, inaczej nie zmieni się status ( paranoja, wiem )
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

bhastek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: bhastek »

Dziękuję;)
Obrazek

Scalping
Uczestnik
Uczestnik

Problem z logowaniem

Nieprzeczytany post autor: Scalping »

Witam serdecznie,

założyłem sobie konto na myfxbook, wszystko zostało pozytywnie skonfigurowane z brokerem, jednak mam teraz zaskakujący problem. Nie moge zalogować się do swojego konta na myfxbook. Wpisuję w prawym górnym oknie swój adres mailowy oraz hasło do konta na myfxbook i po zatwierdzeniu otrzymuje prośbę o uzupełnienie pozostałe pola. Tylko innych nie ma :) Ktoś wie jak poradzić sobie z taką sytuacją? Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Scalping

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Spróbuj wyczyścić historię (ciasteczka), i jeśli jest to Twój komp osobisty to zapisz sobie hasło. A jak nie to je zresetuj. Mam nadzieję, że pomoże :)

Scalping
Uczestnik
Uczestnik

Niestety ciasteczka nie będą tu problemem, gdyż komp był formatowany 4 dni temu. Co do resetowania hasła to już tego próbowałem. Niestety problem jest nadal :(

A swoją drogą zastanawia mnie jaką mamy pewność, że podane hasła do konta brokera nie zostaną wykorzystane do gry na koncie FX?

Niestety problem nie leży również po stronie przeglądarki, gdyż problem występuje na obu.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, 13:25 przez Scalping, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Nikt Ci nie każe podawać hasła do brokera. Nie ma takiej potrzeby.

Scalping
Uczestnik
Uczestnik

Hmm, być może masz rację. Pierwszy raz zakładałem to konto, u brokera już skonfigurowałem, ale nie daje rady teraz wejść na to konto. Wpisuje maila i hasło, a on mi wyświetla info "Proszę wypełnić wszystkie pola". Wiecie może jak sobie z tym poradzić?

Dodano po 4 minutach:

OK, udało się wejść (zalogować), zmieniłem raz jeszcze hasło, tym razem na mniej skomplikowane i zaskoczyło. Dzięki za pomoc.

Dodano po 5 minutach:

Mam jeszcze ostatnie pytanie, może Cyb mi pomoże. W ustawieniach konta mamy opcję Weryfikacja (Opcjonalna) i jest tam Serwer brokera do wyboru, a poniżej jest "hasło inwestora" i co tam ma być wpisane jesli nie hasło do konta u brokera? Przecież to ogromne zagrożenie, że takie dane mogą wyciec. Chyba, że sie mylę i w ta rubrykę mamy coś innego wpisać. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tą rubrykę możesz olać.

ODPOWIEDZ