Dolly

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
radoslawz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radoslawz »

skydart1 pisze:
radoslawz pisze:ja wszedłem w USD/CAD w longa akurat tam gdzie pokazuje Dolly
Gratuluje, jak ustawiles SL i TP
SL jeszcze nie ustawiłem bo siedze a TP na 1 target.

Teraz chyba USD/JPY bedzie wchodzil L, a kabel tez L do konca dnia.

Awatar użytkownika
rootmar
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rootmar »

juz go wylaczylem tylko myslalem ze jest jakas opcja ktora widzi ze jak cos kupilem to nie pika mi ciagle przypominajac pozdr.

juz go wylaczylem tylko myslalem ze jest jakas opcja ktora widzi ze jak cos kupilem to nie pika mi ciagle przypominajac pozdr.

EDIT:

jeszcze jedno pytanko na przedzialach czerwonych i niebieskich sa procenty. jaka jest zasadnosc tych procentow chodzi mi o wykorzystanie ich w praktyce (statystycznie) czy wiadomo jest do jakiego procentu ciagnac profit? ktos po cos je wstawil.. pozdr.
jeszcze tu nic nie ma dopiero zaczynam;p

karp29
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: karp29 »

Nie nie uzywam lepszego poprostu stowrzyłem zbiór zasad i chodzi o to aby trzymac sie zasad wiem bo sprawdzałem ze te zasady pozwola osiagnac mi porzadane efekty. Poprostu myslałem ze wychodzisz na czuja z transakcji ale jesli tak ci pokazał system to oki :).

Awatar użytkownika
radoslawz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radoslawz »

Dzisiaj kończę...... dobry dzień bo zrobiłem +25% kapitału, dobre są wskaźniki w tej Dolly czasami samej Dolly nie używam, ale je i trend się sprawdza ale to są krótkie okresy

gufi79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gufi79 »

skydart1 pisze:USD dostalo po pupie
News ponizej
dostalo sie ale tylko we wskaznikach na rynku 10minut spadku $ a pozniej mega wzrost co pokazalo ze analiza fundamentalna potrafi platac figle :D osobiscie niestety lekka strata bo pozamykalo mi na SL a pozniej sie odbilo i nawet mocno przelecialo ustawione TP szkoda ze po wczesniejszym zamknieciu na minusie :/

gufi79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gufi79 »

a ja szczerze mowiac nie mam pojecia jak wylaczyc natretny alarm nie tylko dzwiekowy ale i ta wkurzajaca ramke z alarmami

ODPOWIEDZ