Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Sciągnąłem ciekawy sys.Moze ktoś juz go ma.Jeżeli tak,proszę podzielić się opiniami.Załączam screen.Pisać na priva po link do ściągnięcia z "4shared" albo samemu znajdzcie na 4shared nazwa "forexsignal".Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

kris77
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kris77 »

tantric pisze:Sciągnąłem ciekawy sys.Moze ktoś juz go ma.Jeżeli tak,proszę podzielić się opiniami.Załączam screen.Pisać na priva po link do ściągnięcia z "4shared" albo samemu znajdzcie na 4shared nazwa "forexsignal".Pozdro
CIekawy sys. Nie testowałem długo, ale np. na Edku, forexsignal3_extreme daje -na 1W i 1D- długoterminowe, wstępne sygnały na szort. Zobaczymy. Pzdr

Awatar użytkownika
emulin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: emulin »

Potrzebuje takiego wskaźnika jak Time and Sales...
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"

myyyt
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: myyyt »

kris77 pisze:
tantric pisze:Sciągnąłem ciekawy sys.Moze ktoś juz go ma.Jeżeli tak,proszę podzielić się opiniami.Załączam screen.Pisać na priva po link do ściągnięcia z "4shared" albo samemu znajdzcie na 4shared nazwa "forexsignal".Pozdro
CIekawy sys. Nie testowałem długo, ale np. na Edku, forexsignal3_extreme daje -na 1W i 1D- długoterminowe, wstępne sygnały na szort. Zobaczymy. Pzdr
czytałem ze to scam... wskaznik ze strzałkami podobno robi "repainty" i tylko na historii wyglada to znakomicie... ale na demo sprawdzic mozna ;).

gwiazdki tez robia repaint... ok 3 do tylu moze sie zmienic. czyli nic z tego.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

witam, mam do was pytanko, zamieszczam wskaznik TRO_RANGE, co znaczy pojawienie sie zielonej linii? jest to sygnal ze swieczka wyskoczyla powyzej jakiejs wartosci ATR? jak rozumiec te kolory?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Witam.Zassałem jakieś narzędzie,to chyba kalkulatory do forexu,ale sam nie wiem.Plik jest za duzy ,by go tu wrzucić .Zawiera min.:Profinacci Calculator,FiboHenryZone Calculator Sign,Pivots Calculator,Petunjuk Penggunaan Fibo,TEKNIK BERMAIN FOREX,oktaf calculator,calculator signal,JARING_KALKULATOR,CALCULATOR PERANGKAP EUR-USD dan GBP-USD II.Nie wiem jak sie to obsługuje i czemu to służy.Jak ktoś jest zainteresowany ,zapodam linka na privie.Tylko jeden screen sie zmiesciłPozdro :(
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Witam - szukam czegoś takiego - wskaźnika pokazującego ilość pipsów od otwarcia świecy D1 do aktualnego momentu.

A najlepiej gdyby była możliwość zdefiniowania dowolnego poziomu startowego od, którego będzie ten wskaźnik liczył wynik.
Np. ustawiam poziom startowy np. na 1,3500 i od tego poziomu wskaźnik liczy pipsy.

Oczywiście można to sobie mierzyć ręcznie krzyżykiem - ale to nie o to chodzi.

pozdrawiam. 8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Fesiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fesiek »

Wrzucam wskaźnik sklejony z kilku innych, który wyświetla tabelkę zawierającą ilość lotów przy zadanym stopie, spread i czas do końca świeczki.
Jak rynek nie daje to ja coś dam :D
ech...

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Jeżeli ktos potrzebuje dekompilatora z EX4 do mql4,proszę na priva,mam chyba najnowsza wersję (chyba najnowszą ,nie jestem pewien ).

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Cześć!
Macie jakieś "ciekawe" wskaźniki do MT4 do wyszukiwania dywergencji?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Zablokowany