UK? Bo Ru czy US raczej nie... Tu konto miałem tylko u tego drugiego.McL pisze:Alpari
FxPro (ECN) - wątek II
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dobrze by było by FxPRO jakoś określiło jasne koszty (przynajmniej w przybliżeniu), sposób przelewu, do jakich banków mogą i będą przelewać bez pośredników. Widzisz zrobiłeś listę która jest niby OK a jak przyszło co do czego to i tak ktoś gdzieś robi nas w konia. Nie warto się poddawać bo walka wcale nie o małe kwoty się rozchodzi a czemu mamy oddawać wszystkim na około to co zarobimy.
P.S. Prośba do osób, zróbmy zestawienie, wpisy (samych kosztów, rodzaj wypłaty i ich sam ich koszt). Podając tylko koszty i rodzaj wypłaty zachowamy poufność, pomożemy sobie wzajemnie a dodatkowo będziemy mieli wiedzę co gdzie i jak.
1.- BPH przelew bankowy na konto walutowe, koszt 51,5$
P.S. Prośba do osób, zróbmy zestawienie, wpisy (samych kosztów, rodzaj wypłaty i ich sam ich koszt). Podając tylko koszty i rodzaj wypłaty zachowamy poufność, pomożemy sobie wzajemnie a dodatkowo będziemy mieli wiedzę co gdzie i jak.
1.- BPH przelew bankowy na konto walutowe, koszt 51,5$
Przyznam że przelewy SEPA mniej mnie dotąd interesowały bo konta mam dolarowe. Ale dla klientów "EURowych" myślę że każdy szanujący się broker powinien taką możliwość oferować - bezwzględnie. Jeśli rzeczywiście jest tak jak piszesz, że brokerzy nie korzystają z SEPA, to tylko z powodów o których napisałem.raposo pisze:Wskaż mi choć jednego brokera zagranicznego, który realizuje przelewy SEPA przy wypłacie
A wracając do SWIFTów to są takie za 20USD i takie za 84USD także tutaj również można wybierać. Tylko trzeba chcieć.