Dolly

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
tramp
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tramp »

Czy mozesz napisac jak to uruchomic wszystko tzn jaki wskaznik gdzie podpiac bo jak wrzucalem na wykres to mam 7 roznych okienek a ty tylko 5.

---------
OK ja sobie poradzilem ale dla reszty jak by mozna (sam nie jestem pewien).

Awatar użytkownika
radoslawz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radoslawz »

No dzisiaj ruchy są znikome i szybko się odwracają, może po danych o bezrobociu w usa coś się jeszcze poruszy.

Ja także +20 pips na USD/JPY
:).........:);)

Awatar użytkownika
wyczestom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wyczestom »

witam bardzo interesujacy temat skydart1 mam pytanie na jakich parach spekulujesz oczywiscie gbp/usd, eur/usd, usd/jpy, usd/chf to widzialem a jeszcze na jakis ?
Pozdrawiam Australie
Obrazek

SLAW
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SLAW »

jak powstaje ten Kuskus Starlight ktoś wie?

Awatar użytkownika
rootmar
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rootmar »

nawet nawet to wyglada w koncu bedziemy bogaci ;)
jeszcze tu nic nie ma dopiero zaczynam;p

gufi79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gufi79 »

ok w najblizszym tygodniu potrenujemy z dolly najpierw startowo 0,1lota jak pojdzie ok to w nastepnym tygodniu podbije stawke,
powiedz mi tylko jeszcze gdzie sa te SL i TP po lewej stronie bo nie widze (moze dlatego ze juz powinienem spac :) )
widze ze masz okresy M15 i M30 czy to Twoja metoda czy moze H1 H4 tez sie sprawdza ?
i ostatnia sprawa napisales "3. Kuskus wskaznik niebiska gwiazdka powyzej czerwonej" niebieska jest zawsze powyzej ale rozumiem ze chodzi o sytuacje gdzie czerwona biegnie poziomo na wartosci 0 a niebieska ponad, a odwrotnie to niebieska wartosc 0 a czerwona pod zerem?

dzieki pozdrawiam

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

dlaczego nie mam kolorowych czerwonych i niebieskich obszarow zniwsien po prawej stronie? wygladaja na skanach super

ODPOWIEDZ