GFC Markets
GFC Markets
Nie wiem czy też macie lub używacie Meta Tradera ale chyba jest bardziej popularny, Teraz jak wchodzi GFC Markets to dają sporo bonusów, o wiele więcej niż inni.
http://www.globtrex.com/Platforma/metaTrader
Kwota wpłaty BONUS
$ 100 $ 100
$ 1 000 $ 300
$ 3 000 $ 750
$ 10 000 + $ 2 000
Tytuł wątku został zmieniony na bardziej zrozumiały i adekwatny do treści- mod Astra
http://www.globtrex.com/Platforma/metaTrader
Kwota wpłaty BONUS
$ 100 $ 100
$ 1 000 $ 300
$ 3 000 $ 750
$ 10 000 + $ 2 000
Tytuł wątku został zmieniony na bardziej zrozumiały i adekwatny do treści- mod Astra
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, 12:06 przez Abisynt, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda tylko, że:
Podobny broker do FXGM, który dopiero co ruszył, a już ma mase negatywnych opinii...
Tak pięknie nie ma. Zanim zrobisz taki obrót, to stracisz cały depozyt...Warunki Premii: Aby wypłacić otrzymaną Premię musisz wykonać minimalny obrót transakcyjny w wysokości $10 000 na każdy $1 premii. Przykład: jeśli otrzymałeś $100 premii musisz wykonać obrót transakcyjny w wysokości $1 000 000 aby wypłacić otrzymaną kwotę. Możesz wypłacić Twoje środki z rachunku przed osiągnięciem minimalnego progu obrotu, jednak zrzekasz się wtedy otrzymanej kwoty premii.
Podobny broker do FXGM, który dopiero co ruszył, a już ma mase negatywnych opinii...
-
- Bywalec
-
- Uczestnik
Ciekawe co wiesz na temat FXGM? Korzystales z ich uslug? Bo jak dla mnie to najpierw trzeba cos sprobowac, zeby wyrazac opinie. Jak dla mnie:Martunia pisze:Szkoda tylko, że:
Tak pięknie nie ma. Zanim zrobisz taki obrót, to stracisz cały depozyt...Warunki Premii: Aby wypłacić otrzymaną Premię musisz wykonać minimalny obrót transakcyjny w wysokości $10 000 na każdy $1 premii. Przykład: jeśli otrzymałeś $100 premii musisz wykonać obrót transakcyjny w wysokości $1 000 000 aby wypłacić otrzymaną kwotę. Możesz wypłacić Twoje środki z rachunku przed osiągnięciem minimalnego progu obrotu, jednak zrzekasz się wtedy otrzymanej kwoty premii.
1. swietna obsluga klienta
2. maja MT4
3. stale spready, bez przekretow, inni brokerzy niby pisza ze od 1.6 a poteam ci wyskakuje dwa razy tyle
4. szybka wyplata kasy
5. 10%bonusu na pierwsz wplate (niezaleznie od wplaty)
Pozdrawiam
Byc mzoe bylo to multikonto, swego czasu i kilku dobrych brokerow oferowalo tego typy bonus, jednakze nie ma nic za darmo i zeby go wyplacic trzeba bylo zrobic odpowiedni obrot, pewnie w czasie k torego broker i tak wychodzi z tym bonusem na 0/+.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
-
- Uczestnik
Ja jakos dostalam bonus od depozytu poczatkowego 10% w FXGM i bez zadnych problemow moglam potem wyplacic moje pieniadze, cool heh?ulysse pisze:Każdy broker dający premie od wpłacanego depozytu w oczywisty sposób jest zwykłą szulernią. A negatywne opinie zbierane w ekspresowym tempie tylko to potwierdzają.
Swoją drogą zastanawiające że użytkownicy chwalący zalety GFC zostali zbanowani na forum....Może wśród modów są reprezentanci KNF
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
A nie ciekawe jest to że to była jedna i ta sama osoba.Swoją drogą zastanawiające że użytkownicy chwalący zalety GFC zostali zbanowani na forum...
W sumie rekordzista chyba 7 nicków.
Ale jeszcze rozmawiać sam ze sobą to są jakieś żarty.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Ze zmianą swojej opinii poczekam na wypowiedzi statystycznie miarodajnej próbki uczestników forum, przy czym dobrze gdyby w próbce nie znajdowali się sami uczestnicy z tym jedynym postem na koncie.like_forex pisze:Ja jakos dostalam bonus
Moja opinia jest subiektywna - samodzielnie tego (na szczęście!) nie sprawdzałem, ale jakoś tak biznesowo mi się nie składa dawanie takich bonusów...
Dopiero przeczytałem powyższy post