FxPro (ECN) - wątek II
-
- Stały bywalec
Dopiero co podpisali kontrakty sponsoringowe z Aston Villa i Fullhamem FC na 3 lata więc raczej nie byłoby to zbyt opłacalne...Don_rafael pisze:Generalnie też miałem nieprzespaną noc - no zastanawiałem sie czy to możliwe żeby spakowali walizki - szczególnie że ich strona nie działała.

Swoją drogą z rok temu strona też już nie działała przez 2 dni na skutek awarii ale wtedy trafiło się to w weekend.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
wielkie dzięki, mam jednak nadzieję że panowie z fx club są kompetentni i poradzą sobie z moja sprawą równie dobrze jak ty sobie poradziłes.dodam tylko, że jestem nowiuśkim klientem, ciekawe czy świeżaków olewają...zobaczymyDon_rafael pisze:Jak coś napisz do mnie maila może coś pomoge w reklamacji orlinskirafal@gmail.com
Dodano po 27 sekundach:
- 16 funtów!!!
Sprawdź swojego maila proszęLazyKing pisze:wielkie dzięki, mam jednak nadzieję że panowie z fx club są kompetentni i poradzą sobie z moja sprawą równie dobrze jak ty sobie poradziłes.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak tylko otrzymamy rozstrzygającą odpowiedź, od razu Cię powiadomimy. Jeśli ktoś jeszcze ucierpiał to nadal czekamy na maile (na janusz.ekert@forexclub.pl). Przypominam, że wg umowy na złożenie reklamacji są 2 dni robocze.LazyKing pisze:sprawdziłem i już odpisałem:)czekam teraz z niecierpliwością
Taka właśnie jest idea hasła typu "inwestor". Można się zalogować, można podglądać transakcje i historię rachunku natomiast nie ma możliwości składania zleceń. Cieszę się, że już w porządkunaginacz pisze:Raposo, dzięki, zmiana hasła pomogła, dziwne tylko bo zalogować się mogłem, nie mogłem otworzyć okna transakcji, teraz jest ok.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy jest możliwość reklamacji - zwrotu kasy z niżej opisanej sytuacji.
Balanse 958$
Otwieram cztery pozycje sell 0,1 lot na eur/usd ( 1,31715; 1,32032; 1,32204; 1,3232) w momencie gdy cena dochodzi do 1,34398 (cena max z ostatnich godzin) a balance wskazuje 26$ automatycznie zamyka mi pierwszą pozycje tą najbardziej stratną (dlaczego akurat tą a nie ostatnią?), co najlepsze jak wiecie od tego momentu zaczyna się korekta. I co wy na to?
Balanse 958$
Otwieram cztery pozycje sell 0,1 lot na eur/usd ( 1,31715; 1,32032; 1,32204; 1,3232) w momencie gdy cena dochodzi do 1,34398 (cena max z ostatnich godzin) a balance wskazuje 26$ automatycznie zamyka mi pierwszą pozycje tą najbardziej stratną (dlaczego akurat tą a nie ostatnią?), co najlepsze jak wiecie od tego momentu zaczyna się korekta. I co wy na to?
W takich sytuacjach zawsze zamyka najbardziej stratną. Za dużo pozycji otworzyłeś. Przy takim depozycie to trzeba z umiarem. Na koniec co, Margin Call?kizi34 pisze:Czy jest możliwość reklamacji - zwrotu kasy z niżej opisanej sytuacji.
Balanse 958$
-
- Stały bywalec