FxPro (ECN) - wątek II
To fakt sytuacja żalosna jak na tak znanego broka...Szymon80 pisze:Żartowałem
Oby cofneli wam saldo do momentu awarii serwerów.
Ale kilka godzin na naprawę na tak dynamicznym rynku to trochę dużo
Powinni mieć jakieś awaryjne serwery aby szybko sie przełączyć w takich wypadkach.
Masakra.
edit: coś sie ruszylo....
-
- Stały bywalec
Działa - padły im serwery - na szczęście nauczyłem się ustawiać ZAWSZE stop lossy ufff - Na szczęście CYPR należy do UE kolego
Dodano po 17 minutach:
Szymon80 - ze zwrotem salda to chyba marne szanse
niestety regulamin nie jest na korzyść użytkowników - ale dzięki że żartowałeś

Dodano po 17 minutach:
Szymon80 - ze zwrotem salda to chyba marne szanse

Nieważne jakie wykresy narysuje dzisiaj rynek - do każdej sytuacji analitycy i tak dopiszą świetne wytłumaczenie.
No takiego padu jeszcze nigdy nie mieliśmy. Całe szczęście, że w nocy. Wg zapewnień brokera wszystko jest już w porządku. Miejmy nadzieję, że to ostatni raz.
Jeśli ktoś ucierpiał na tym proszę o składanie reklamacji na adres support@fxpro.com lub dla klientów zarejestrowanych przez Forex Club do mnie.
Co cię nie zabije, to cię wzmocni...
Jeśli ktoś ucierpiał na tym proszę o składanie reklamacji na adres support@fxpro.com lub dla klientów zarejestrowanych przez Forex Club do mnie.
Co cię nie zabije, to cię wzmocni...
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Witam
Mam problem z MT4 w FxPro. Ponieważ bardzo sięwieszała przeinstalowałem ją od nowa, wpisałem login i hasło i owszem połączyłem się, ale nie mogę zawierać transakcji (real), w dzienniku napisali mi trades are not allowed. Co jest powodem i co trzeba zrobić aby wrócić na rynek?
A propos wczorajszej zwiechy też mnie zdziwko chapnęło
Mam problem z MT4 w FxPro. Ponieważ bardzo sięwieszała przeinstalowałem ją od nowa, wpisałem login i hasło i owszem połączyłem się, ale nie mogę zawierać transakcji (real), w dzienniku napisali mi trades are not allowed. Co jest powodem i co trzeba zrobić aby wrócić na rynek?
A propos wczorajszej zwiechy też mnie zdziwko chapnęło