Dukascopy - ECN
Nie chodzi mi o wersję ducasa na Iphone - to logiczne, ze działa ona tylko na niego.pan tadeusz pisze:z tego co wiem to działa TYLKO na iPhone.
Usciślę swoje pytanie:
Czy ktokolwiek z Was korzysta z ducasa na INNYM smartphonie a jeśli tak - to na jakim i na której platformie?
pozdro

The irresistible force met the immovable object
Pozostaje mi tylko potwierdzić to co napisał Cyb. Skoro jednak zmieniasz urządzenie to możesz zdecydować się na jakieś PDA, które będzie obsługiwało Javę w wymaganej wersji i na której będzie możliwość uruchomienia platformy Webowej. Innej możliwości na tę chwilę nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
OK, dzięki, Panowie, za próbę pomocy.raposo pisze:Pozostaje mi tylko potwierdzić to co napisał Cyb. Skoro jednak zmieniasz urządzenie to możesz zdecydować się na jakieś PDA, które będzie obsługiwało Javę w wymaganej wersji i na której będzie możliwość uruchomienia platformy Webowej. Innej możliwości na tę chwilę nie ma.
Zmarnowałem kolejną godzinę próbując odpalić platformę Webową na Omni, po wklepaniu loginu i hasła łączy się parę minut (jakieś 25% paska postępu) potem - Timeout, na stacjonarnym kompie - żadnego problemu, śmigają wszystkie wersje.
Java na Omni - najnowsza dostępna.
aaa... na ajfonie żony - dukas hula aż miło
pozdro
J.
The irresistible force met the immovable object
Idź do salonu play/era itp. wybierz 2/3 telefony, które Cie interesują - wpakuj swoja kartę i sprawdź który odpali to co potrzebujesz...
Jeśli dasz linka to przetestuje Ci demko platformy - na samsungu galaxy s, albo na samsungu wave.
Iphona 4 nie polecam - zasięgiem nie grzeszy nawet jak wpakujesz soft (który tak naprawdę tylko wizualnie - zmienia zasięg na bardziej stabilny, a i tak paluchami się anteny zakrywa).
Pozdrawiam
Jeśli dasz linka to przetestuje Ci demko platformy - na samsungu galaxy s, albo na samsungu wave.
Iphona 4 nie polecam - zasięgiem nie grzeszy nawet jak wpakujesz soft (który tak naprawdę tylko wizualnie - zmienia zasięg na bardziej stabilny, a i tak paluchami się anteny zakrywa).

Pozdrawiam
Skoro już tak piszesz to napisz dokładnie o co chodzi..reptile pisze:To do czego odnosi się forex było w temacie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 924#225924Jest tego wg mnie więcej...forex pisze:Jezeli juz Dukasowi mozna cos zarzucic,
Testuję platformę java i generalnie bardzo mi się podoba i na dniach założę u nich konto.
Mam pytanie, pewnie głupie, może ktoś wie... Czy jest opcja (jak w MT4), że cienka linia z aktualną ceną ciągnie się przez cały wykres, chodzi mi o to aby nie kończyła się na ostatniej świecy na wykresie. Łatwiej dostrzec opory/wspacia jak linia jest przez cały ekran...
Mam pytanie, pewnie głupie, może ktoś wie... Czy jest opcja (jak w MT4), że cienka linia z aktualną ceną ciągnie się przez cały wykres, chodzi mi o to aby nie kończyła się na ostatniej świecy na wykresie. Łatwiej dostrzec opory/wspacia jak linia jest przez cały ekran...
Witam.
1. Napisać lub dać komuś do napisania taki indicator.
2. Użyć platformy PT Multistation i połączyć się z Dukasem.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Sama platforma nie ma takiej opcji, ale masz dwa wyjścia:beginner pisze:Testuję platformę java i generalnie bardzo mi się podoba i na dniach założę u nich konto.
1. Napisać lub dać komuś do napisania taki indicator.
2. Użyć platformy PT Multistation i połączyć się z Dukasem.
Pozdrawiam
Karol Marchewka