obstawiam 1.3145crocopip pisze:coś w tym jest. ja ma dziś tp trochę wyżej. w okolicy 1.3155/65tomeczek pisze:hej
Witam wszystkich traderów
Jestem tu nowy
co myslicie o takim scenariuszu ???
Zastanawiam sie od jakiej ceny rynek odbije i zacznie spadac??
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
no przecież na wykresie obstawiasz 13099(?)tomeczek pisze:obstawiam 1.3145crocopip pisze:coś w tym jest. ja ma dziś tp trochę wyżej. w okolicy 1.3155/65tomeczek pisze:hej
Jestem tu nowy
to pierwszy target. drugi to okolice 1.3238 i wracamy tu gdzie jesteśmycrocopip pisze:coś w tym jest. ja ma dziś tp trochę wyżej. w okolicy 1.3155/65tomeczek pisze:hej
Jestem tu nowy
Dokładnie TAK,ale jak dotrzemy tam dopiero jutro w sesji US to rozstrzygnięcie będzie w przyszłym tygodniu i może być różnie.crocopip pisze:to pierwszy target. drugi to okolice 1.3238 i wracamy tu gdzie jesteśmycrocopip pisze:coś w tym jest. ja ma dziś tp trochę wyżej. w okolicy 1.3155/65tomeczek pisze:hej
Jestem tu nowy
To gauge the lasting effect of intervention, the market has been focusing on the question of size. Reports overnight suggest that JPY2trn (nearly $24bn) of intervention were used in yesterday's operation. This is a huge intervention that is the equivalent of almost 6% of the total Japanese interventions from 2003-2004. This appears at the outset to be much more aggressive than the previous record interventions that totalled $139bn in Q1 2004 and did not manage to stop JPY strength. The recently published BIS statistics also show that daily average turnover on the USD/JPY was at $568bn in April 2010. So the current amounts certainly need to be far larger than in the 2003-04 period if they are to be effective.