Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Gapię się na EUR i GBP na większości crossów wygląda byczo myśle o S na Kablu. Poza dywergencją na niskim TF niewiele widać. Do tego Azja mam nadzieję ze ostudzą zapał na ryzyko.

Ok wlazłem w S na kablu bebechy mi mówią że G z tego będzie mogłem wyżej wejść ale zgapiłem się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

SEROL666 pisze:[Cze Martino, jakbyś miał czas to idz na wall street i zapytaj się czy w ramach offsetu nie da się załatwić jakiegoś trendu na edku.
Bylem, pierdalnalem sobie fotke z bykiem ale do srodka juz mnie nie chcieli wpuscic :P

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

Currency Summaries

EUR/USD opened NY around 1.2960 having stalled at 1.3022 Asian highs, below yesterday's 1.3032 peak. The session was dominated by overnight news that BoJ/MoF intervened to drive USD/JPY higher which sparked a rally in EUR/JPY and forced EUR/USD to fresh cycle highs by 1.3036 (Reuters 3000Xtra) Soft Noram data, Canadian mfg shipments (July) fell 0.9%, NY Fed mfg index 4.14 Sep vs 7.10 Aug, and tepid I.P. (+0.2%) Capacity Utilization 74.7% held stocks back, however still eked out a +0.36/0.50% rise on the day. Kraft helped, they f/c squeezing an additional $1bn revenues from global business b y 2013 to offset "challenged" N.A. business. EUR/USD slipped into a 1.2985/25 sideways chop for the afternoon and closed 1.3010/15, EUR/JPY 111.35 after 111.61 highs. Q2 EZ data revealed employment has stabilized however it is fractured, Germany & France increased jobs/ Greece & Portugal saw unemployment surge/ Spain and Italy saw employment fall at the same pace. EU introduced new powers to new Pan- European regulator to freeze short selling for 3-mth intervals, proposal to be introduced 2012 if ratified by EU parliament.

USD/JPY intervention continued through the NY session with full day estimates now at about $20bln. Tyrs markets were worried early about intervention sterilization but this concern was dismissed early. Spot opened 85.26 and immediately shot higher on another round of Japanese bank buying. Spot hit a high of 85.77 before macros and exporters weighed in. A retracement to 85.48 at the NYSE open was met by more buying. Markets traded 85.55/70 for the remainder of the session with only a couple failed attempts at breaking the 85.50 level. Various headlines crossed quoting official sources warning about on-going intervention into the Tokyo session. EUR/JPY joined the party at techthe NY open rising from 110.75 open to a 111.67 high by the Lonon fix. Real money and macro names were selling USD broadly. US yield slipped to new lows after some Soros and Greenspan comments and Fannie warning about a weak home sales next year. Bond markets reversed after ECB comments and Senator Levin calling Japan and China FX policy "predatory." Asset switches left yields and shares near the highs by end of day. CRB -0.30%.

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Dzień dobry. Jak Panowie widzicie dzisiaj kierunek edka?

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

ustawiony jest pod spadek ale byki na razie walczą.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

moze tak do danych sie kisic

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:Dzień dobry. Jak Panowie widzicie dzisiaj kierunek edka?
uczysz się trochę :D

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

I na to liczę w dalszym ciągu ;)

tomeczek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomeczek »

hej
Witam wszystkich traderów
Jestem tu nowy
co myslicie o takim scenariuszu ???
Zastanawiam sie od jakiej ceny rynek odbije i zacznie spadac??

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

tomeczek pisze:hej
Witam wszystkich traderów
Jestem tu nowy
co myslicie o takim scenariuszu ???
Zastanawiam sie od jakiej ceny rynek odbije i zacznie spadac??
coś w tym jest. ja ma dziś tp trochę wyżej. w okolicy 1.3155/65

Zablokowany