potwierdzenie otwarcia pozycji
potwierdzenie otwarcia pozycji
szukam funkcji która by potwierdziła otwarcie zlecenia które jest jeszcze nie zamknięte.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
-
- Gaduła
Witam
Masz dużą dowolność w wyborze takich funkcji.
np:
datetime OrderOpenTime() zwraca czas otwarcia pozycji porównując z aktualnym czasem możesz stwierdzić czy pozycja jest otwarta.
void OpenPrint() to chyba będzie najodpowiedniejsza, wyświetla szereg informacji razem z czasem zamknięcia.
datetime OrderCloseTime() zwraca czas zamknięcia a jeśli pozycja jest nadal otwarta zwraca 0
Pozdrawiam
p.s. kiedyś widziałem jakiś kurs MetaQuotes4 na tym forum, tam był spis większości funkcji a jest ich sporo i pewnie takie potwierdzenie można dostać na kilka sposobów.
Masz dużą dowolność w wyborze takich funkcji.
np:
datetime OrderOpenTime() zwraca czas otwarcia pozycji porównując z aktualnym czasem możesz stwierdzić czy pozycja jest otwarta.
void OpenPrint() to chyba będzie najodpowiedniejsza, wyświetla szereg informacji razem z czasem zamknięcia.
datetime OrderCloseTime() zwraca czas zamknięcia a jeśli pozycja jest nadal otwarta zwraca 0
Pozdrawiam
p.s. kiedyś widziałem jakiś kurs MetaQuotes4 na tym forum, tam był spis większości funkcji a jest ich sporo i pewnie takie potwierdzenie można dostać na kilka sposobów.
Wszystko na własną prśbę
Taki spis jest dostępny także na stronie: http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... at_id=1081vindemiatrix pisze:kiedyś widziałem jakiś kurs MetaQuotes4 na tym forum
-
- Gaduła