Droga do zwycięstwa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Zwyciężymy?

Czas głosowania minął 14 sie 2012, 18:21

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asia »

na razie moje doświadczenie
jest malutkie w zasadzie żadne
chociaż może to śmieszne
ale mam zdaje się najstarsze staty na tym forum
w tym sensie jestem weteranką :lol:
jak z tego widac gracze padaja jak muchy
a nowych gwiazd na leakrstwo
taki urok FX

mój dominujący styl gry to gra mechaniczna
trudno tu mówic o emocjach
ale i z reki tez otwieram
chociaz lepiej gdybym tego nie robiła

jak cos to pisz u mnie
nie będziemy Marcinowi zamulac
Czytaj p o w o l i
Dzień dobry, nazywam się ... jestem anonimowym hazardzistą/ką, gram na Forexie
Obrazek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Asia pisze:ale mam zdaje się najstarsze staty na tym forum
w tym sensie jestem weteranką
jak z tego widac gracze padaja jak muchy
a nowych gwiazd na leakrstwo
Weteranką?! - wiesz ogólnie staram się ignorować Twoją ignorancję ale jak to czytam to nie da się tego NIE skomentować. Asia powiem Ci jeszcze raz - jedynym weteranem jakim jesteś to weteranem odwiecznych strat. Moja propozycja jest taka - wyłącz forum (nie pchaj nowym głupot do głów nowych użytkowników), wyłącz FX i zastanów się - ale naprawdę mocno - dlaczego tracisz kasę? Nie szkoda Ci 10k wtopionych właśnie bez zastanowienia?

Co do nowych gwiazd - cóż ludzie, ktorzy zarabiają pieniadze najczesciej na forum pojawiają się rzadko lub wcale - bo mówiąc prawdzie w oczy - czego mogą tu szukać? Jesli ktoś regularnie zarabia na FX to na forum może albo uczyć innych albo po prostu się chwalić się osiągnięciami. Jak widać zostali tylko Ci co uczą innych bo jakoś większość woli powiększać kapitał w ciszy - stąd brak nowych "gwiazd".
Asia pisze:chociaż może to śmieszne
To chociaż jedno wiesz...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Z powodu bardzo dużych ograniczeń czasowych - postaram się przynajmniej wrzucać moje analizy - tj. to jaką bym zajął pozycję wg mojej strategii - łącznie z poziomem wejścia i wyjścia + sl.

Przynajmniej tyle na razie - dopóki się sytuacja nie wyjaśni - ale to dopiero po weekendzie. Codziennie wieczorem.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

MaxRipper

krótko żeby nie robic Marcinowi zsypu
- całkowicie Cie rozumiem, jako dostawca sygnałów przeciez nie napiszesz, że od FX lepiej trzymac sie z daleka
- nie przywiązujmy tak dużej wagi do kasy przecież ktos musi tracić żeby ten biznes opłacało sie prowadzic :wink: , a kwota 10k jest praktycznie bez znaczenia co za róznica czy ja masz czy nie
- tak czy inaczej patrzac po forum utrzymanie się przez 9 miesięcy nie jest chyba takim słabym wynikiem przy trejdach praktycznie każdego dnia
- gadanie o mitycznych zarabiaczach naszych statów nie poprawi natomiast faktem jest, że jak jestem tu 9 miesięcy to żadna nowa gwiazda sie nie pojawiła w tym sensie że ktoś zaczął od małej sumki, a powiedzmy teraz żyje z FX
- a to że mamy odwagę przznac się do tego że nie najlepiej nam idzie to też nie jest proste i łatwe, łatwiej byłoby wyłaćzyć staty pisać o zarobkach i nabijac się z tych co piszą że nie zarabiają
Czytaj p o w o l i
Obrazek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Asia pisze:całkowicie Cie rozumiem, jako dostawca sygnałów przeciez nie napiszesz, że od FX lepiej trzymac sie z daleka
Jeśli mówisz o moim koncie na Zulutrade to Cię oświecę - nie dostarczam od wielu miesiecy sygnałow ponieważ wciąż jestem za słaby i się uczę. To po pierwsze.
Asia pisze:tak czy inaczej patrzac po forum utrzymanie się przez 9 miesięcy nie jest chyba takim słabym wynikiem przy trejdach praktycznie każdego dnia
Ja się zastanawiam o jakim utrzymaniu Ty mówisz bo akurat 9 miesięcy strat bez przerwy to bez wysiłku większość potrafi utrzymać. Asia wybacz ale ty to chyba miałaś ciężkie dzieciństwo i ciężkie zabawki....

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

jak chcesz to pisz u mnie
nie róbmy Marcinowi śmietnika

gra na rynkach finansowych jest stresująca, ludzie staja sie nerwowi, szukają winnych własnych niepowodzeń, winny jest kazdy tylko nie oni

już ci pisałam, to nie dla Ciebie, nie jestes graczem który idzie jak koń
nie dasz rady na dłuzszą metę, skup sie na tym co potrafisz robić
Czytaj p o w o l i
Obrazek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Asia pisze:już ci pisałam, to nie dla Ciebie, nie jestes graczem który idzie jak koń
nie dasz rady na dłuzszą metę, skup sie na tym co potrafisz robić
Heh wiesz Asia jest takie powiedzenie:

"Przegranym nie jest ten który upadnie, lecz ten który upadł i się nie podniósł"

Twoje nastawienie wskazuje na to że upadłaś już dawno a co gorsza próbujesz pociągnąć też innych. Jak widzisz Weronika Ci pokazała, że można wygrywać ale TY i tak zaślepiona własną nieomylnością nie pomyślisz JAK? Nie zadasz sobie tego fundamentalnego pytania JAK MOGĘ TO ZROBIĆ? Zamiast tego wolisz tylko patrzeć i utwierdzać się, że coś jest niemożliwe. MASZ DUSZE PRZEGRANEGO - przegrywasz już zanim zaczniesz grać. I to się nie skończy dopoki nie zrozumiesz, że NASTAWIENIE JEST TĄ NIEWIELKĄ RZECZĄ, KTÓRA ROBI OGROMNĄ RÓŻNICĘ.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

MaxRipper pisze:NASTAWIENIE JEST TĄ NIEWIELKĄ RZECZĄ, KTÓRA ROBI OGROMNĄ RÓŻNICĘ.
Zgadzam się z tym całkowicie - nikt nigdy niczego nie osiągnął bez wiary, że mu się uda - takie jest moje zdanie.

ps. nie mam nic przeciwko waszym rozmowom - jeśli wnoszą coś ciekawego i nowego do tematu.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Zgadza się Panowie, prawidłowe podejście do rynku to klucz...
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

zgadza się Panowie
ale prawidłowe podejście to trochę za mało

trzeba sobie dać jasno okreslony cel tak w czasie jak i wyniku
jesli nie zostanie zrealizowany to nie cofamy SL tylko kończymy z tym
Czytaj p o w o l i