Spokojnie i na stałym poziomie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Seneszal26 pisze:Tutaj jeszcze dorzuce ciekawy filmik.Najmłodszy milioner w Polsce .

http://www.wykop.pl/ramka/462163/zostal ... -w-polsce/

Jeżdzisz może na konferencje "Myśleć jak milionerzy" ? Parę dni temu była w Warszawie..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Nie jeżdze na takie konferencje.Filmik podrzucił mi znajomy.Ostatnio dużo czytam na temat związany z biznesem i dlatego zaciekawił mnie ten filmik.Zresztą sam planuje otworzyć ale nie moge się zabrać do roboty bo zawsze coś innego wypada. :lol:
W ogóle to ciekawy pomysł z tym radiem.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Cały czas dążysz do niezależności.. To mnie się podoba :) Jeśli chodzi o tego typu rzeczy to mam kumpla który praktycznie każdego dnia mnie motywuje do założenia własnego biznesu, do bycia wolnym, a nie pracy na etacie.. Ten filmik od razu mi sie z tym skojarzył.. Kumpel własnie wrocił z tej konferencji parę dni temu, podobno było ciekawie.. hehe.

PS. Czytałeś Bogatego ojca ?
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Czytałem i jeszcze kilka innych książek z tej serii.Motywujące.Mam dwa pomysły których realizacja nie kosztowałby dużo ale narazie brakuje mi czasu.Chociaż jak się zmobilizuje to może do końca roku uda się zrealizować chociaż jeden :lol:

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Jak wypali to obiecaj że napiszesz co zmajstrowałeś :) Mi narazie brak koncepcji ale jak czytałeś czy oglądałeś "Sekret" przyciągnę ją do siebie.. :D

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:Jak wypali to obiecaj że napiszesz co zmajstrowałeś :) Mi narazie brak koncepcji ale jak czytałeś czy oglądałeś "Sekret" przyciągnę ją do siebie.. :D
Napewno napisze :wink: "Sekret" też widziałem ale do mnie bardziej przemawia cierpliwość,samodyscyplina,wytrwałość i konsekwencja .Takie banały ale czasami człowiek o tym zapomina .
Piszesz, że brakuje Ci koncepcji.To posłuchaj tego.Facet miał olbrzymią konkurencje w swojej branży i każdy kto widział co robi pukał się w głowę i mówił mu, że to strata jego czasu.Posłuchaj gdzie teraz jest.
http://www.kontestacja.com/?p=episode&episode=218

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Wczoraj w nocy jeszcze dołożyłem małego shorta na eurusd który został zamknięty rano +32p.
Podumowanie tygodnia 6 transakcji wszystkie na plus w sumie pipsów
+ 291.Plus dwa zlecenia oczekujące które zostały anulowane.Ten tydzień dużo lepszy od poprzedniego .Prawdopodobnie ostatnie zlecenie w tym tygodniu long na gbpjpy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Seneszal26 pisze:.Prawdopodobnie ostatnie zlecenie w tym tygodniu long na gbpjpy.
Niestety ostatnie zlecenie może okazać się korektą wzrostów Twojego konta.. Narazie idzie nie w tą stronę. Chyba to było fałszywe wybicie ale zobaczymy.
Seneszal26 pisze:Facet miał olbrzymią konkurencje w swojej branży i każdy kto widział co robi pukał się w głowę i mówił mu, że to strata jego czasu.Posłuchaj gdzie teraz jest.
http://www.kontestacja.com/?p=episode&episode=218
Już sobie ściągam. Na weekendzie posłucham :)

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze: Już sobie ściągam. Na weekendzie posłucham :)
Możesz na stronie posłuchać.Po lewej stronie jest przycisk play :wink:
Zlecenie zamknę jeżeli przejdzie 129.27

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Seneszal26 pisze:Możesz na stronie posłuchać.Po lewej stronie jest przycisk play
Wiem, wiem ale wole mieć na dysku. Jak będzie ciekawe to może kogoś poczęstuje plikiem :D

ODPOWIEDZ