Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ts_A »

crocopip pisze:ja ta konsolidacja potrwa jeszcze dłużej to poprzednia moja prognoza nie bedzie ważna.

no Ts_A Ci powiem że jak to wszystko czytam to ochujeć mozna, więc walę day i skalp od paru dni i nie zastanawiam się co będzie jutro....
Fakt, ja sie kieruje glownie opcjami na long term a jak ostatnio czytalem olbrzymie sumy sa za dobicie eu do 1.05 do maja a jeszcze wieksze za do not touch 1.0 - 1.5. w 2011r.

oto co widze poki siedzi na gannie jest long ale sporo oporow powyzej,
nawiazujac do tego tak jak to widzialem wczesniej to sadze ze przetestujemy jeszcze ema200 (13170)na daily zanim zobaczymy okolice parytetu ale moge sie mylic w tym przypadku i zjazd juz sie mogl rozpoczac. :D

ale co ja wiem 50 pips dziennie w zupelnosci wystarcza...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

Ts_A pisze:
crocopip pisze:ja ta konsolidacja potrwa jeszcze dłużej to poprzednia moja prognoza nie bedzie ważna.

no Ts_A Ci powiem że jak to wszystko czytam to ochujeć mozna, więc walę day i skalp od paru dni i nie zastanawiam się co będzie jutro....
Fakt, ja sie kieruje glownie opcjami na long term a jak ostatnio czytalem olbrzymie sumy sa za dobicie eu do 1.05 do maja a jeszcze wieksze za do not touch 1.0 - 1.5. w 2011r.

oto co widze poki siedzi na gannie jest long ale sporo oporow powyzej,
nawiazujac do tego tak jak to widzialem wczesniej to sadze ze przetestujemy jeszcze ema200 (13170)na daily zanim zobaczymy okolice parytetu ale moge sie mylic w tym przypadku i zjazd juz sie mogl rozpoczac. :D

ale co ja wiem 50 pips dziennie w zupelnosci wystarcza...
ja już długi jestem

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

crocopip pisze:ta konsolidacja potrwa jeszcze dłużej
Cze ! Mam nadzieję że nie ja skaczę miedzy kablem a EUR a skalpowanie na danych to na innych parach. Ja widzę że niby spadamy mamy coś na kształt niedźwiedziej flagi co by siś zgadzało z innymi parami az EUR wybija kolejne dna aż miło ale patrząc na dotychczasowe akcje to jak tylko EUR się znajdzie poniżej pewnych poziomów to zaraz kupujący się znajdą.... no chyba że azjaci odwalą robotę i jutro znów się obudzimy na jakimś dziwnym poziomie cenowym i G widać bedzie
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:teoretycznie wsparcie gdzie warto z shorta wyskoczyć to 1.2685, później up może do 1.2715 i dalej jazda na południe. oczywiście wszystko teoretycznie
ta jazda na południe już nie jest taka oczywista. ja tam zamknę longa i idę spać po wyczerpującym dniu jako pedagog....

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

wlasnie sie skonczyla

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

trader0002 pisze:wlasnie sie skonczyla
tak sensej

ducall
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ducall »

crocopip pisze:
Ts_A pisze:To sprawa sie komplikuje :)

Mam rozumiec ze na laptopie chcesz sobie bujac m. in po necie, systemie wyswietlajac rozne prezentacje a w tym samym czasie na wyswietlaczu zewnetrznym, w tym przypadku projektor, ma byc caly czas ladny wykres edzia :)

Nie da rady chyba ze w lapie sa dwie karty graficzne.
dzięki stary!

edzio już przygotowany do zamknięcia całości
Hejka Croco ,mi się jednak wydaje ,że się da. Jeśli podłączysz drugi monitor,TV lub projektor. To w opcjach karty graicznej wyskakuje dodatkowe menu (nie pamietam jak w XP ,chyba wyśrodkuj pulpity) w Vista wybierasz "- wyświetl odbicie lustrzane " "-POKAZ ROZNE OBSZARY MOJEGO PULPITU"
"-pokaz pulpit tylko na ekranie zew." . Przy wybraniu opcji rozne obszary pulpitu masz jeszcze do wyboru -od prawej -od lewej.
Mam nadzieję ,że pomoże :) Jeśli dobrze cię zrozumiałem?
Tak załączam małemu bajki po HDMI na TV a sam siedze na lapku.
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

ducall pisze:
crocopip pisze:
Ts_A pisze:To sprawa sie komplikuje :)

Mam rozumiec ze na laptopie chcesz sobie bujac m. in po necie, systemie wyswietlajac rozne prezentacje a w tym samym czasie na wyswietlaczu zewnetrznym, w tym przypadku projektor, ma byc caly czas ladny wykres edzia :)

Nie da rady chyba ze w lapie sa dwie karty graficzne.
dzięki stary!

edzio już przygotowany do zamknięcia całości
Hejka Croco ,mi się jednak wydaje ,że się da. Jeśli podłączysz drugi monitor,TV lub projektor. To w opcjach karty graicznej wyskakuje dodatkowe menu (nie pamietam jak w XP ,chyba wyśrodkuj pulpity) w Vista wybierasz "- wyświetl odbicie lustrzane " "-POKAZ ROZNE OBSZARY MOJEGO PULPITU"
"-pokaz pulpit tylko na ekranie zew." . Przy wybraniu opcji rozne obszary pulpitu masz jeszcze do wyboru -od prawej -od lewej.
Mam nadzieję ,że pomoże :) Jeśli dobrze cię zrozumiałem?
Tak załączam małemu bajki po HDMI na TV a sam siedze na lapku.
dzieki wielkie!

w weekend zaopatrzę się w projektor i będę kombinował. najgorzej że mam monitory przez hdmi. pogadam z obsługą sprzedającą taki sprzęt to może coś doradzą.

Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ts_A »

panowie nie spac long sie szykuje na geju 160 pips do wziecia :)
Obrazek

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Ts_A pisze:panowie nie spac long sie szykuje na geju 160 pips do wziecia :)
ja już dawno zapakowany jestem. mam nadzieje że daily zamknie się powyżej 273

Zablokowany