tylko z obserwacji. nie wiem co dziś się dzieje w temacie fundamentów... bo mam tylko laptopa i nie da się pogodzić wykresu z pozostałymi oknami. wiec oczywiście mogę się mylic.RAY of Sunshine pisze:A skąd takie wnioski?crocopip pisze:Panowie na 90% long na euro
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
-
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Spoko, nie ma pośpiechu, a i nic trudnegowrzuce jak sie naucze dodawac bo jeszcze nie wiem jak si eto robi i przy jakiejs wiekszej wolnej chwili .Smile

Oj trzymają ten poziom 1.2708, trzymają. Mam nadzieję, że tym razem dane ruszą rynkiem.
Pozdrawiam!
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
- RAY of Sunshine
- Gaduła
nie zwracam uwagi na kolory świec. wcale nie tajemniczą odp. chyba nie myślisz że usiądę i Ci opisze jak gram(?)RAY of Sunshine pisze:Białas - wielka biała świeca , momentum , itd. Tak sobie ją nazwałem.crocopip pisze:nie wiem co to białas![]()
Bardzo tajemnicze te odpowiedzi ale i tak dzięki.
już można powoli sprzedawać
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Ej no bez urazy, wcale tak nie myślę, chcę się po prostu uczyć od lepszych. A np. to że piszesz, że nie zwracasz uwagi na kolor świec to coś nowego dla mnie i intrygującego, każdy na moim miejscu zadałby pytanie: jak to nie zwracasz uwagi na kolor świec?crocopip pisze:chyba nie myślisz że usiądę i Ci opisze jak gram(?)
Nie naciskam. Miłego traderowania

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"