Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
-
- Gaduła
-
- Gaduła
podaj zrodlo tych statystyk najlepiej z linkiemtrader0002 pisze:fibo używa największy odsetek zawodowych traderow na swiecie jesli umiejetnie stosujesz fibo mozesz praktycznie grac tylko to.... ja osobiscie jestem slepy bez fibo na wykresie nic nie widze
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
-
- Gaduła
- RAY of Sunshine
- Gaduła
No właśnie o to się rozchodzi, że Fibo można rysować w różny sposób, a narysowanie wyraźnego mocnego R/S chyba tylko w jeden, dlatego mimo wszystko uważam, że jednak większa liczba ludzi narysuje tak samo wsparcie, niż wyznaczy Fibo, ale nie mam zamiaru na ten temat dyskutować, bo ani to nie miejsce na to, ani czas, a prawda i tak leży gdzieś po środkutrader0002 pisze:jesli umiejetnie stosujesz fibo mozesz praktycznie grac tylko to

Byłoby super gdybyś wrzucił rysunek ze swoim spojrzeniem na aktualną sytuację właśnie za pomocą Fibo.

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
rozumiem iz wlasnie ten trader powiedzial o fibo ?trader0002 pisze:niestey nie mam linku kiedys mialem przyjemnosc poznac zawodowego tradera mozna powiedziec swiatowej klasy i pokazal mi pare rzeczy
chcialem wiedziec czy zdanie ktore powiedziales ma jakies uzasadnienie w przeprowadzonych badaniach czy to po prostu Twoje lub innej osoby opinia nie poparta dowodami ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
-
- Gaduła
-
- Gaduła
rozumiem
w takim razie przydaloby sie sprostowanie iz to czyjas opinia a nie wynik jakiegos badania rynku
nie odbieraj tego jako atak ale z racji iz podajesz ciekawe analizy i rekomendacje to pewnie sporo osob je czytajacych ale jeszcze niedoswiadczonych moze stwierdzic ze to jest wlasnie ten poszukiwany zloty system a przeciez wiadomo iz to czlowiek sie liczy a nie system
sory za offtop i pipsow zycze !!
w takim razie przydaloby sie sprostowanie iz to czyjas opinia a nie wynik jakiegos badania rynku
nie odbieraj tego jako atak ale z racji iz podajesz ciekawe analizy i rekomendacje to pewnie sporo osob je czytajacych ale jeszcze niedoswiadczonych moze stwierdzic ze to jest wlasnie ten poszukiwany zloty system a przeciez wiadomo iz to czlowiek sie liczy a nie system

sory za offtop i pipsow zycze !!
-
- Gaduła