Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
U mnie od poniedziałku to własnie Edward jest jedyna waluta która zaniża mi wyniki i to mnie wkurza... Zapewne to kwestia tego ze jestem nastawiony pro-L na edku a on od dwoch dni robi korektę. Ogolnie to zaczne sie martwic o trend wzrostowy jak dobijemy do 1.27. IMHO ogolnie jakiekolwiek przecicie dzisiejszego low bedzie mocno marwiace wiec lepiej zeby jankesi kupowali EURO...crocopip pisze:a ja się w koncu naprawiłem i darowałem sobie funta bo to jak zawsze twierdziłem pojebana waluta.
Pierwsza czesc analizy zrealizowana.
Co myslicie o wzrostach z tego poziomu?
Przeczytałem kiedyś ze tego rodzaju formacja nazywana jest "Nad i Pod"i moze sugerować wzrost. - taki odwrócony RGR
Moze otwarcie w US rozwinie wątpliwości i pojawi sie apetyt na ryzyko
Przeczytałem kiedyś ze tego rodzaju formacja nazywana jest "Nad i Pod"i moze sugerować wzrost. - taki odwrócony RGR

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 683#225683GREENFX pisze:Pierwsza czesc analizy zrealizowana.
Przeczytałem kiedyś ze tego rodzaju formacja nazywana jest "Nad i Pod"i moze sugerować wzrost. - taki odwrócony RGR![]()
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 715#225715
zgadzam sie, jednak moj cel juz osiagniety, nie bede walczyl o zlamanie 1.2790, ktory wyglada na silny opor..
- inwestor86
- Pasjonat
poskaplowac zawsze moznaGREENFX pisze:Tak chyba ciezko bedzie z tymi Longami. Tak dla ciekawostki to teraz na m5 tez mamy kopniety RGR. Chyba ze przełamie to po ptokachinwestor86 pisze:zgadzam sie, jednak moj cel juz osiagniety, nie bede walczyl o zlamanie 1.2790, ktory wyglada na silny opor..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak tez załapałem sie na tego Longainwestor86 pisze:poskaplowac zawsze mozna

W dłuzszej perspektywie moze nie być za kolorowo.
Otwarcie w US i spadki. Teraz Indexy lekko odrabiają. Póki co dla mnie sytuacja nie jasna z lekką przewaga za dalszym shortem

No i lipa z moim Longiem juz na BE

Na dzisiaj starczy. Otwarty Short na GU.
Pozdro i tymczasem
Scenariusz na edku się realizuje pięknie... piramida tylko troche taka kulawa bo się trochę konsolidowało a potem przespałem ruch. Tak czy siak jakby ktoś zagrał wg scenariusza zgarnąłby 100 pipsów
Jak mnie jutro nie wywali to zostawiam na LTT
Piramida na GU od 5435 do 5320 już lepiej jak mówiłem w sumie 7x normalna pozycja. Zabezpieczona na ładnym proficie z bardzo ciasnym stopem na całości 5320 z targetem na 5240 więc może mnie zaraz wywalić ale i tak zarobek ładny jest
Jak mnie jutro nie wywali to zostawiam na LTT
Piramida na GU od 5435 do 5320 już lepiej jak mówiłem w sumie 7x normalna pozycja. Zabezpieczona na ładnym proficie z bardzo ciasnym stopem na całości 5320 z targetem na 5240 więc może mnie zaraz wywalić ale i tak zarobek ładny jest