Reqwoty u FxPro zdarzają się rzadko więc się trochę dziwie. Sprawdź opróżniania swojego łącza, bo to jest najczęstszy powód problemu w egzekucja w FxProbeginner pisze:Rekwoty! W porównaniu do krajowego, mniej konkurencyjnego broka pod względem speadów, pod tym względem moim zdaniem wypada marnie... Większych doświadczeń jeśli chodzi o brokerów nie mam.
FxPro (ECN) - wątek II
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Prędkość łącza nie jest tu aż tak istotna ale jak widać jego jakość już tak. Zdarza się nawet, że zlecenia lepiej wchodzą z internetu mobilnego (np. play mobile) w strefie dobrego zasięgu niż poprzez łącze stacjonarne (np. neostrada).Dakhr pisze:Z UK lacze 20MBit/s
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Servery FxPro są w Londynie :] dlatego masz mniejszy ping 9 szybkość łącza nie ma takiego znaczenia ) a demo to oni zawsze mieli do kitu, ale grunt że real jest ok :]Dakhr pisze:Z UK lacze 20MBit/s , zlecenia wchodza jak marzenie (zlozylem jakies 40 do tej pory), jak na razie zajmuje to tyle co klikniecie mysza, na demo bylo gorzej
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Następnego dnia było już OK, a posta popełniłem pod wpływem silnych emocji po drugim SL...MrYogi pisze:Reqwoty u FxPro zdarzają się rzadko więc się trochę dziwie. Sprawdź opróżniania swojego łącza, bo to jest najczęstszy powód problemu w egzekucja w FxPro

Bywa też, że chwilowo dany serwer jest przeciążony i wystarczy go zmienić bądź odczekać by sytuacja uległa poprawie.beginner pisze:Następnego dnia było już OK, a posta popełniłem pod wpływem silnych emocji po drugim SL..
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
Nie ma nic takiego. Jednak jeśli ktoś chce zawierać transakcje jednocześnie na kilku rachunkach to może użyć Multiterminala.trader0002 pisze:pytanko za 100 pkt. czy na fxpro sa konta zarzadzane albo PAMM prosze o jakies informacje
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam !
Od wczoraj jestem nowym klientem FxPro (konto założone ze strony forexclub).
Jestem zaskoczony szybkością weryfikacji konta, gdyż trwało to jedynie ok. 10 minut pomimo późnej pory.
Mam natomiast problem z zasileniem konta. W panelu klienta wypełniłem dyspozycję wpłaty waluty przelewem bankowym i otrzymałem instrukcję transferu. Powstały natomiast niejasności co do wypełnienia przelewu:
1. po wprowadzeniu nr BIC Hellenic Banku automatycznie mój Bank (ING) wypełnił pola adresowe i są one inne niż w dyspozycji, zamiast P.O. BOX 51791, 3508 LIMASSOL CYPUS jest NICOSIA CYPRUS
2. Jak rozumiem adres FXPRO to Karyatidon 1 Ypsonas 4180, Cyprus
3. I chyba najważniejsze : jako tytuł przelewu ma być mój numer konta MT4, czy podany w dyspozycji przelewu ACCOUNT NUMBER: XXX-XX-XXXXXX-XX, czy noże i to i to?
Pytania moje są może trywialne ale chodzi tu o pieniądze a takich informacji nie znalazłem ani w poprzednich postach, ani w tutorialu na stronie ForexClubu.
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
Od wczoraj jestem nowym klientem FxPro (konto założone ze strony forexclub).
Jestem zaskoczony szybkością weryfikacji konta, gdyż trwało to jedynie ok. 10 minut pomimo późnej pory.
Mam natomiast problem z zasileniem konta. W panelu klienta wypełniłem dyspozycję wpłaty waluty przelewem bankowym i otrzymałem instrukcję transferu. Powstały natomiast niejasności co do wypełnienia przelewu:
1. po wprowadzeniu nr BIC Hellenic Banku automatycznie mój Bank (ING) wypełnił pola adresowe i są one inne niż w dyspozycji, zamiast P.O. BOX 51791, 3508 LIMASSOL CYPUS jest NICOSIA CYPRUS
2. Jak rozumiem adres FXPRO to Karyatidon 1 Ypsonas 4180, Cyprus
3. I chyba najważniejsze : jako tytuł przelewu ma być mój numer konta MT4, czy podany w dyspozycji przelewu ACCOUNT NUMBER: XXX-XX-XXXXXX-XX, czy noże i to i to?
Pytania moje są może trywialne ale chodzi tu o pieniądze a takich informacji nie znalazłem ani w poprzednich postach, ani w tutorialu na stronie ForexClubu.
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.