gutek04 pisze:Witam,
Poszukuje takiego oto indykatora z tą różnicą że dla RSI, przeszukałem już sporą część FF i kreślika i nie mogę odnaleźć. Wyrazy wdzięczności dla wybawcy.
jest coś takiego jak RSX ale nie wiem czy jest to typowe rsi, sprawdź sobie.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
witam was wszystkich czy ktos mi moze podac zasade działania wskaznika bars sa rózne odmiany ich podobno .. W moim bars v3 sa kostki zielono czerwone i jest podana macd , str , ema nie znam natomiast zasady działania i ich parametrów wskazników by miec poglad w dolnym okienku MT4 ,w pozycji ,,szukaj '' nic nie znalazłem na mój temat wiec jesli ktos cos wie na ten temat to czekam , i . dziekuje za pomoc
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Jones,OK,SPOX.
Załączam prosty tester strategii,moze sie komuś przyda.
Pojedynczy plik wrzucamy do experts a pozostałe do experts/scripts.
Odpalamy tester strategii i stosowne do zleceń skrypty.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
w opcji szukaj nic nie wyskakuje a i na kresliku nie widze... dzieki
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.