Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
No no przecież wiadomo że FX bank jakim jest Ducascopy tak sobie wymyślił podawać nic nie znaczące nastawienie do rynku - to był sarkazm....xpep pisze:ale umniejsza wiarygodnosci skoro nie wiadomo co to
Wiem tylko tyle co napisałem w poprzednim poście - instytucje bądź firmy dzierżące większe pieniądze składają się na wysokość odczytu tego sentymentu i tyle...
no to to jakaś lipa a nie sentyment. po prostu gadżet dukasa który nie wiele ma wspólnego z rynkiem. zapytaj się ich czy to plajerzy średnio czy długoterminowi przede wszystkim.MaxRipper pisze:No no przecież wiadomo że FX bank jakim jest Ducascopy tak sobie wymyślił podawać nic nie znaczące nastawienie do rynku - to był sarkazm....xpep pisze:ale umniejsza wiarygodnosci skoro nie wiadomo co to
Wiem tylko tyle co napisałem w poprzednim poście - instytucje bądź firmy dzierżące większe pieniądze składają się na wysokość odczytu tego sentymentu i tyle...
no i czy to nie przypadkiem pozycje ich największych klientów. bo jeśli tak to raczej długoterminowi a co za tym idzie ich ogólny obraz rynku ma się nijak do rzeczywistości
Na szczęście nie traktuję tego odczutu jako jedyny element podejmowania decyzji. Jeszcze bedą robił testy i może kiedys uda mi sie Wam pewien raport działania tego cacka zrobić.crocopip pisze:no i czy to nie przypadkiem pozycje ich największych klientów. bo jeśli tak to raczej długoterminowi a co za tym idzie ich ogólny obraz rynku ma się nijak do rzeczywistości