Dziennik W.
- Kuba Brzeziński
- Gaduła
Witaj Weroniko.
Na wstępie chciałem Cię przeprosić za wczorajszy jad.
Podałaś przykłady swoich odbić, naniosłem je na na wykres i doznałem szoku. Twoje poziomy idealnie zbiegają się z moją techniką wyznaczania kanałów na wykresie! Przykładowo wczorajsze wejście na EUR/USD w okolicach 1.2754 zdziwiłem się trochę bo również zagrywałem na tym poziomie:
Tak samo dzisiejsze wejście na EUR/JPY (na które zaspałem
):
Niesamowite!
Na wstępie chciałem Cię przeprosić za wczorajszy jad.
Podałaś przykłady swoich odbić, naniosłem je na na wykres i doznałem szoku. Twoje poziomy idealnie zbiegają się z moją techniką wyznaczania kanałów na wykresie! Przykładowo wczorajsze wejście na EUR/USD w okolicach 1.2754 zdziwiłem się trochę bo również zagrywałem na tym poziomie:
Tak samo dzisiejsze wejście na EUR/JPY (na które zaspałem

Niesamowite!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.
No, avatar autentyczny, to naprawdę ja. Choć na wędcebulldog pisze:widzę, wymowny avatar u Ciebie Weroniko, ciekawe czy więcej osób na forum wspina się, może kiedyś spotkamy się w skałach, pozdrawiam i życzę sukcesów nie tylko na fx;
ps. w końcu ciekawie czyta się journale, oby więcej takich normalnych jak Twój i Croca

W tym roku ledwo VI.3 OS się udało, więc jeszcze orlicą

A w skały, najlepiej do Hiszpanii lub okolice to chętnie bym pojechała.
[ Wolność i Praworządność ]
Ladny wynik - moze faktycznie wystraszyc przed konkursem
ale tak zeby jeszcze bardziej postraszyc dodam ze wracam po dluzszej przerwie na forex wlasnie przy okazji konkursu i dzisiaj maly test skalpowania w zalaczniku...
Oczywiscie joke bo w konkursie na realu bedzie pewnie odwrotnie

Oczywiscie joke bo w konkursie na realu bedzie pewnie odwrotnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
W tym moim dzienniku pokażę, jak zarobić w rok 200 000 GBP zaczynając od 492 GBP. Nie chodzi tu o pochwalenie się, ale o pokazanie, że jest to możliwe. Mówi się wiele, ale mało jest dowodów, i tak naprawdę nikt nie widział nikogo kto by wykosił więcej kasy na fx. Jeśli się uda, to będzie pierwszy dowód na forum.
Start z rachunkiem był 3 sierpnia.
Plan jest taki, że przez 4 pierwsze miesiące gram na 100% miesięcznie, wszelkie nadwyżki ponad plan mogę wypłacać jak to do tej pory było, i co widać na myfxbook.
Po 4 miesiącu gram na 50% miesięcznie. Co po 12 miesiącach da stan konta na 200 000 GBP.
Start był z kwotą 492 GBP 3 sierpnia.
Po pierwszym miesiącu (3 września) zgodnie z planem stan konta był trochę ponad 984 GBP.
Teraz ciągnę do stanu 1986 GBP na 3 października.
Czasem popiszę planowane trejdy, jeśli będą silne.
Po roku opiszę cały system.
Zachęcam do zerkania, bo jak ktoś będzie chciał to może podczepić się w planowane trejdy jakie czasem rano opiszę.
Start z rachunkiem był 3 sierpnia.
Plan jest taki, że przez 4 pierwsze miesiące gram na 100% miesięcznie, wszelkie nadwyżki ponad plan mogę wypłacać jak to do tej pory było, i co widać na myfxbook.
Po 4 miesiącu gram na 50% miesięcznie. Co po 12 miesiącach da stan konta na 200 000 GBP.
Start był z kwotą 492 GBP 3 sierpnia.
Po pierwszym miesiącu (3 września) zgodnie z planem stan konta był trochę ponad 984 GBP.
Teraz ciągnę do stanu 1986 GBP na 3 października.
Czasem popiszę planowane trejdy, jeśli będą silne.
Po roku opiszę cały system.
Zachęcam do zerkania, bo jak ktoś będzie chciał to może podczepić się w planowane trejdy jakie czasem rano opiszę.
[ Wolność i Praworządność ]