Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Dobra chłopaki ja jestem już L :). Sentyment na rynku mi potwierdził zgodność pozycji więc myślę ze będzie dobrze :).

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

MaxRipper pisze:Dobra chłopaki ja jestem już L :). Sentyment na rynku mi potwierdził zgodność pozycji więc myślę ze będzie dobrze :).

hmm,
sentyment jest mocno negatywny
a euro się trzyma bo giełdy są słabe więc nie zrozumiałem co sentyment mial by potwierdzić.....

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nie dodałem - L mam założone na Cable a tam sentyment urosł o 1 % w stosunku do dnia wczorajszego :).

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze:Nie dodałem - L mam założone na Cable a tam sentyment urosł o 1 % w stosunku do dnia wczorajszego :).
o jakim ty sentymencie mówisz?

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

a ja mam S

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

mamy jeszcze na m30 negatywna div ale nie potwierdzona póki co. za chwilę kof i poznamy kierunek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:o jakim ty sentymencie mówisz?
Zwracam uwagę na Industry sentiments podawany w Ducasie co godzine. Szukałem czynnika poza technicznego i właśnie on nim jest.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze:
crocopip pisze:o jakim ty sentymencie mówisz?
Zwracam uwagę na Industry sentiments podawany w Ducasie co godzine. Szukałem czynnika poza technicznego i właśnie on nim jest.
i co on pokazuje?

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:i co on pokazuje?
Na podstawie moich obserwacji jest tak że jeśli ten sentyment z dnia na dzień spadnie mamy większa szansę na to, że rynek będzie spadał. I przykładowo wczoraj (11:00 czasu polskiego) sentyment wyniósł +18% (+1% w porównaniu z dniem poprzednim), dziś z kolei sentyment wynosi już +19%. Wg tego co zaobserwowałem powinniśmy rosnąć. Nie wieszczę nowego high (w końcu wciąż spadamy patrząc na D1) ale swobodnie można na kablu targetować w okolicach wczorajszego maksimum (np. 1.5571).

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

Ja bym dzisiaj nie zawieral zadnych tranzakcji ze wzgledu na bank holidays w UK w pn dzisiaj raczej zadnego wyraznego kierunku nie bedzie.Zostaje czysta spekulacja, ale jak ktos musi :roll:

Zablokowany