Dziennik W.
Z systemu jakim zagram do konkursu, wychodzi silny poziom na edku 1,2752 na short, i na eur/jpy na short od 108,40. Na tym rachunku gdzie myfxbook od tych pozimów zagram na 1/4 mocy na short z zasięgiem 8 pipsów, choć zdaje sie, że będzie można wziąć i 20. No ale sys mówi, że mam wziąć 8 więc trudno, szkoda, ale trza się trzymać założeń 

[ Wolność i Praworządność ]
Przepraszam za offtopic.kinder26 pisze:Nie ma się co dziwić ... nikt przy zdrowych zmysłach pewnie by nie oddał albo przynajmniej nie ujawnił nawet kilku szczegółów swojej dochodowej strategi. I dajesz przykład na to że Fibo to potężne narzędzie.Hm, najwidoczniej nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam, ale mniejsza z tym.
Z jednym się zgodzę, że lepiej nic nie pisać, niż pisać coś, a szczegółów nie zdradzać.
Dlatego ja i pewnie większość forumowiczów szanujemy tą decyzje o niezdradzaniu szczegółów
Weronika dla mnie osobiście jest jednym z faworytów do zwycięstwa w konkursie nawigatora
P.S.
Może zrobimy zakładyżarcik
System możesz znać a i tak możesz nie zarabiać. Czemu twierdzisz że jak dochodowy system to zaraz logiczne że ktoś nie chce zdradzać jego opisu. Zmień forum kolego. Być może zmienisz zdanie.
Wychodzi na to że na forach anglojęzycznych większość udostępniających systemy ma coś z głową
Wielu ludzi opisuje swoje systemy, ponieważ nic na tym nie tracą, a mogą pomóc innym. Z obserwacji widać że nawet jak system jest dochodowy to i tak dużo ludzi go używających nie zarabia, ze względu na problemy natury psychologicznej.

Wielu ludzi opisuje swoje systemy, ponieważ nic na tym nie tracą, a mogą pomóc innym. Z obserwacji widać że nawet jak system jest dochodowy to i tak dużo ludzi go używających nie zarabia, ze względu na problemy natury psychologicznej.
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.
wiec jak udostepniaja takie dobre zarabiajace systemy a Ty je znasz to musisz byc bogaty czlowiek?marcinx64 pisze:Wychodzi na to że na forach anglojęzycznych większość udostępniających systemy ma coś z głową
Czy moze jednak udostepniaja ale nie zarabiajace systemy ?
“ The thing that hath been, it is that which shall be; and that which
is done is that which shall be done, and there is no new things
under the sun.” Eccl. 1:9.
is done is that which shall be done, and there is no new things
under the sun.” Eccl. 1:9.
Widać nie zrozumiałaś dokładnie, powtórzę więc jeszcze raz: większość ma problemy natury psychologicznej, i po kilku stratnych pozycjach przestają wierzyć w system, lub po kilku zyskownych wierzą aż nadto, lub nie mają po prostu doświadczenia. Założę się że nie znasz angielskiego bo jakbyś odwiedziła "to" forum to zobaczyłabyś że jedni zarabiają danym systemem a inni czyszczą nim depo, mimo że autor pokazuje dowody na to że on systemem zarabia. Wniosek z tego powinien być oczywisty - zarabia trader, nie system. Do tego nic nie trzeba kombinować i komplikować, trading jest prosty. Niestety ja także borykam się z problemami natury psychologicznej co nie pozwala mi jeszcze efektywnie zarabiać, im więcej jestem na plus, tym w mniej przemyślane trejdy wchodzę.
krolewsky
Tak udostępniają systemy czyszczące depo a sami grają odwrotnie i zarabiają
krolewsky
Tak udostępniają systemy czyszczące depo a sami grają odwrotnie i zarabiają

Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.
Z angielskim zakład przegrałeś, bo znam, może nie super extra, ale komunikatywnie i wystarczająco jak dla mnie, ale racja Szekspira nie przetłumaczę.marcinx64 pisze:Widać nie zrozumiałaś dokładnie, powtórzę więc jeszcze raz: większość ma problemy natury psychologicznej, i po kilku stratnych pozycjach przestają wierzyć w system, lub po kilku zyskownych wierzą aż nadto, lub nie mają po prostu doświadczenia. Założę się że nie znasz angielskiego bo jakbyś odwiedziła "to" forum to zobaczyłabyś że jedni zarabiają danym systemem a inni czyszczą nim depo, mimo że autor pokazuje dowody na to że on systemem zarabia. Wniosek z tego powinien być oczywisty - zarabia trader, nie system. Do tego nic nie trzeba kombinować i komplikować, trading jest prosty. Niestety ja także borykam się z problemami natury psychologicznej co nie pozwala mi jeszcze efektywnie zarabiać, im więcej jestem na plus, tym w mniej przemyślane trejdy wchodzę.
Ogólnie widać, że nie dużo miałeś do czynienia z Fx. A komuś, kto zaczyna, nie da się nic udowodnić i przetłumaczyć, każdy początkujący musi przeżyć wszystko sam, mało tego przerobić cały shit co jest na forach i innych książkach, ale spoko, też wszystko przerabiałam i każdy na początku myślał podobnie jak Ty, taki widocznie jest droga.
A krolewsky'ego chyba nie zrozumiałeś, no cóż.
[ Wolność i Praworządność ]