Reload by thefear
- Seneszal26
- Pasjonat
Widziałem Twój SL na usd/uhf, dosyć spory ale i TP było dużo.. troche chyba odczułeś.. Na geju nie gram narazie bo tam spojrzeć na H4 to każda świeca po 70-80 p.Seneszal26 pisze:Dobry wynikthefear pisze:Dzisiaj gram na edku od rana i tak:
1. BUY -28p.
2. BUY +112p.
3. otworzone przed chwilą SELL 1.2285, SL 35 narazie bez TP.ja poległem na USDCHF.Trzymam jeszcze shorta na gbpjpy.

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
S-ka większym lotem
CENA 1.2736
SL 24
TP 70
Zamknięte na +23, zaczeło się niebezpiecznie robić. I raczej na dziś już koniec. Czas na weekend
CENA 1.2736
SL 24
TP 70
Zamknięte na +23, zaczeło się niebezpiecznie robić. I raczej na dziś już koniec. Czas na weekend

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Witam. Moja średnioterminowa analiza wskazuje na spadki eurodolara do poziomu mniej więcej 1,2150. Powodem może być RGR na dziennym i przebicie linii szyi. Na wykresie dziennym można również dostrzec coś podobnego do chorągiewki co dałoby potwierdzenie RGR. Także moim skromnym zdaniem warto poszukać średnioterminowej S-ki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.