Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Wszystko poprawnie poza zniesieniem fibo.
Powinno być odwrócone, korekta dojechała do 38.2%.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Grunt że od BE jest już prawie 100pkt : )i jak dobrze pojdzie to nie bede musial myslec o tym koncie bo przywalilem mocnym zleceniem : ) takze z miesiac dwa potrzymam : ) przy dobrych wiatrach bez innych zlecen. A w miedzy czasie zabawa na AM : )
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

fajny buy 85.55 na USD JPY, tp wg uznania s/l 30
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

z buya tylko 10 pkt na + za pazerność na USD JPY, mała wtopka na GU i +50tp na EU i zmiana kierunku na sell. do fibka powrotny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zamknięcie świecy weekly na GU jest ponizej fibków już więc znów opór w góre spory, myśle że poszukam sella do 1,5320 i tam buy tak jak planowałem kiedys.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

BE i znowu kierunek góra, nie znosze tak z doskoku grać :)
Obrazek

Mam nadzieje że wypali w góre aż miło.

PS. Uwielbiam serwisy komputerowe. Kupuje od gości plyte, siada na niej po roku karta sieciowa, niose do serwisu, gdzie slysze ze powinienem przyniesc samą płyte na co ja odpowiadam że nie przyszedłem na poczte na gwarancji wysłać tylko na serwis by sprawdzili najpierw dlaczego nie chodzi i czy tylko to padło. Następnie poproszono mnie o pudełko, gdzie odpowiadam że pudełka wg nowych przepisów moge palić zaraz po zakupie wystarczy mi dowód zakupu i sprzęt ale do przewidzenia że się będą pultać więc zabrałem pudełko. Po tygodniu dzwonie zapytać co z PC, i slysze odpowiedz że plyta wyslana na gwarancji niewiadomo kiedy wróci, a komputer mam odebrać. Pytam czy nie moge poczekac aż plyta wróci żeby wmontowali i odbiore komputer bo samym ramem i grafiką to sobie nie wiem mam pułki poozdabiać? I slysze że nie ponieważ oni sprzedali mi tylko plyte, no ok ale serwisowałem caly komputer u nich gdy stwierdzili płytę do wymiany więc miło by było gdyby ich szlak nie trafial że muszą wykonać 2min czynność, a nie ja mam u nich złożyć albo tachać wszystko w częściach do domu i się bawić gdy oni tylko tym się zajmują. Cud miód orzeszki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

kupuje usd/chf przy korekcie w dół teraz, GU i EU chyba pójdą do wora, przynajmniej do 50 fibka. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zmienilem kierunek na sell USD CHF do dna trojkata na weekly :] tak na oko i koło 1,0150 kupie chyba
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

kupuje 7lotów CAD/JPY po 81.50 z s/l 81.30 i tp 84.40 , ostra nerwa przy takiej kasie będzie. Ale myśle że idealne wejście.

5lotów na BE 2lot sl jak poprzednio
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

lol chyba mi nerwy padną :)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 12:46 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ODPOWIEDZ