scalping - jak to sie robi?
No tak. dzieki to ma sens. Jak zauważyłem, że to chodzi o coś innego niz Forex to przestałem mysleć, 250 tys kontraktów dziennie to jest to samo co 250 rund po tysiąc każda.pioun pisze:120 tysiecy zlecen dziennie to by sam Krzysztof Perz nie zrobił dziennieW tym fragmencie chodziło o liczbę kontraktów jaką mielił dziennie (rounds) czyli w kilkuset trejdach dziennie po około 1000 kontraktów.
A swoja droga zrobić tyle wejść dziennie to mistrzostwo świata.
Badania traderów
bardzo przyzwoity spread na GeJu, wypatrzyłem, ze od 1 do 5 pips !nasreddin pisze:fajny mjuzikhttp://pl.youtube.com/watch?v=MPtqhp8aY ... re=related
scalping to piekna sprawa
czasami trzeba do tego miec smykalke lub jak to woli dobre duszki i jakis zasob wiedzy + galy wlepione w screena co najmniej kilkaset ladnych godzin co nie ktorzy twierdza ze 4000 h przed forexem pozwal wyczowac ruchy i dynamike ruchu ceny nawet bez wielkiej ilosci indykatorow.
ja osobicie pracuje na paru wskaznikach i garm na m1 piekne tempo szybka kasacja NO I WYPLATA SRODKOW PO PARU POZYCJACH czasamo kasuje tylko 1 pipa a czasami w extremalnych warunkach 20 moze 25
a gran tylko na sl 5 a czasami wogole bo po co mi sl skoro wiem co zrobi rynek 

ja osobicie pracuje na paru wskaznikach i garm na m1 piekne tempo szybka kasacja NO I WYPLATA SRODKOW PO PARU POZYCJACH czasamo kasuje tylko 1 pipa a czasami w extremalnych warunkach 20 moze 25

- Kuba Brzeziński
- Gaduła
- Boby_Fischer
- Gaduła