Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

zeby sledzic Toda transakcje to trzeba miec demko chociaz na forex.com . On zamieszcze oczekujace zwykle z duzym s/l i ciekawym t/p, dobrze liczy eliotki. Zlecenia gdy znikaja to albo przez to ze sam napisal ze sie wycofuje bo jakies dane mu sie nie spodobaly lub dlatego ze maja tam zlecenia typu "jesli stanie sie tak a tak to zlecenie znika" takze dobrze zbadaj sprawe. Ja nie sledze nikogo zabardzo bo wole swoje wlasne wejscia ale obserwuje czasem jak gosc liczy fale i widze jakie ma wyniki. Co do wczoraj to bylo bosko bo mi rozwalilo sieciowke w domu jak byla burza i nie moglem nawet z trade uciekac. Co do fibkow to Shadi jak naprawie kompa pokaze Ci co mi ostatnio niecnie zaswitalo w glowie :). A tak ogolnie to od dziennika jeszcze bardziej pomocna rzecza jest robienie screenow wykresow wlasnych analiz i zbieranie ich a pozniej analiza wypadkow :) Mi sporo pomaga w nauce na bledach. Nic spadam zakupic sieciowke. Walnalem teraz mini sell na NZD USD z piramidka mala tp 400pkt. Pozdrawiam :)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

max 200 o ile przebije 7200 :)

http://i36.tinypic.com/24e16bp.gif

Tyle jeśli chodzi o wsparcie :) 0 reakcji !? shocked :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

komp i ups w serwisie, ciezko powiedziec kiedy czesci wroca, pewnie z 7dni minimum. :/ cos potrejduje z kompa kumpla ale malo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

sprzedaje GU po 1,5733 , bez s/l z t/p na 1,5315 gdzie tez zamierzam kupować GU. Bo bo, hmm na przekor innym :D
Obrazek

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Tekron pisze:hmm na przekor innym
Tylko nie na przekor rynkowi :P

SL lepiej ustaw, chociażby 100 pips :) Pozdrawiam
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe ;) no wrzucilem SL ale to tak o trade bo to u AM jest :) czyli wiesz zlapie kase to zlapie nie to trudno :) nie ryzykuje wiele bo jakies 200zl tam mam wrzucone :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

kupuje UJ za 85.88 z tp 86,60 i sl 50 pkt
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:)) nie ma to jak wejsc pod prad:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

no to kupiłem UJ po 85.15 z 30sl i tp do ustalenia, ciekawe czy zleci w historycznie daleeeekie dno czy odbije wkońcu
Obrazek

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Ja kupiłem po 84.80. Nie licze na jakieś konkretne odbicie ale te 80-100 pipsów by się zdało.. Tak jak mówisz, jeśli przejdzie ten poziom to lecimy w otchłań..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

ODPOWIEDZ