Super EA 100% w siedem miesięcy!

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
rysioslaw
Bywalec
Bywalec

Super EA 100% w siedem miesięcy!

Nieprzeczytany post autor: rysioslaw »

Jako nowicjusz poszukuję oczywiście automatu, który by za mnie wygrał kupę forsy ;). Niestety te roboty z najfajniejszymi wydrukami o zyskach, są bardzo drogie :(. Postanowiłem więc przetestować kilka z nich.
W załączniku jest wydruk testów pewnego super tajnego robota. Na starcie miał 10000 i doszedł do 20720 od stycznia do 18-go lipca.
Zastanawiałem się jak to robią sprzedawcy robotów że mają takie fajne wykresy, ale mój jest fajniejszy od megadroida i nawet od FAPTurbo!
To "wspaniały" robot o wyskokowej nazwie: MACD bezpośrednio z instalki MT4! Po odpowiedniej optymalizacji na danych historycznych dał 100% zysków. Okazuje się że testy historyczne jednak nie są aż takie dobre :D.
Oczywiście nie polecam próby na live, ale analiza tej sytuacji pozwoli odkryć w jaki sposób zarobić na sprzedaży robotów i pewnie zabezpieczy przed wydaniem niepotrzebnej kasy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

rysioslaw pisze:Po odpowiedniej optymalizacji na danych historycznych dał 100% zysków. Okazuje się że testy historyczne jednak nie są aż takie dobre Very Happy.
A co w tym dziwnego? Znalazłeś parametry najlepiej dostosowane do historii. Innymi słowy przeoptymalizowałeś .....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ykee
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ykee »

green7 - a możesz podać - chyba że nie, lub że to już podawałeś :D - na czym opierasz swoje EA? Jakie są założenia? itp.?
More practice, more luck!

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Ykee pisze:green7 - a możesz podać - chyba że nie, lub że to już podawałeś :D - na czym opierasz swoje EA? Jakie są założenia? itp.?
Nie, zdaje się nie podawałem, ogólnie to zależy od EA, w swoich raczej nie używam "standardowych" wskaźników ...ymmm a czy ja aby nie odpisywałem Ci już na myfxbook na to pytanie ?:)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ykee
Gaduła
Gaduła

nie odpisywałeś :) - dlatego zadałem je tutaj... :)

Awatar użytkownika
szahal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szahal »

green7, wszyscy spragnieni są szczegółów dotyczących Twoich robotów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Taaa i dlatego zapewne nie zostaną ujawnione... Po co psuć swoje zabawki ? :)

Awatar użytkownika
gooly
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gooly »

I juz się chyba nie doczekamy :)

Awatar użytkownika
Ykee
Gaduła
Gaduła

to chociaż powiedz, że "b.mi przykro, ale nie mogę udostępnić tego o co prosicie. Za to mogę Wam zasugerować, żeby baczniej zwracać uwagę na: ".... i tu wymieniasz elementy, które nie zdradzają strategii, ale dają szansę innym myślącym... :D

ODPOWIEDZ